Time in controller:21.1.2022 11.59.42

Länsirannikolla sijaitseva Pori tunnetaan kesäisistä jazz-festivaaleista ja Yyterin pitkistä hiekkarannoista. Asuitpa sitten Porin keskustassa, merellisessä Reposaaressa tai Viikkarin puutalokorttelissa, autamme sinua löytämään tarpeeseesi sopivan sähkösopimuksen Porissa ja lähialueilla.

Tartu fossiilivapaaseen sähkötarjoukseen

Tästä löydät tämän hetken parhaimmat sähkötarjouksemme. Molempien sopimusten sähkö on tuotettu fossiilivapaasti eri tuotantomuotojen yhdistelmällä. 

Jos suosit tiettyä tuotantomuotoa, voit valita määräaikaisen sopimuksen tuotantomuodoksi 100% alkuperätodennettua vesi-, tuuli-, aurinko- tai ydinvoimaa ilman lisähintaa. 

Ilmasto Mix -sopimus sopii kaikkiin koteihin ja se on huoleton vaihtoehto pitkäksi aikaa. Sähkön hinta pysyy samana koko 24 kuukauden sopimuskauden ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihtelusta. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi, tuuli- ja ydinvoimalla ilman lisähintaa.

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Tarjouskampanjan kesto: Hinta: Spot-hinta + Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Tee sopimus

Toistaiseksi voimassaoleva Ilmasto Vakio on helppo ja huoleton vaihtoehto  kerrostaloasuntoihin, joiden vuosikulutus on alle 2 500 kWh. Sopimuksessa on kiinteä kuukausimaksu. Mikäli kuukauden kulutus ylittää 208 kwh/kk, laskutetaan ylimenevän energiakulutuksen osalta Vattenfallin hinnaston mukainen hinta (snt/kWh) kiinteän kuukausihinnan lisäksi. Ilmasto Vakio -sähkösopimuksen sähkö on tuotettu täysin fossiilivapaasti vesi-, tuuli- ja ydinvoimalla.

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän Kiinteä kk-hinta CO2-säästösi on n. CO2-säästösi perustuu asuntosi sähkönkulutusarvioon. Kuukausimaksu: Alennettu hinta voimassa: Hinta, jos kulutus ylittää 208 kWh/kk: Spot-hinta + Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Tee sopimus

small-screen-72-dpi-vattenfall_customer-48.jpg

Sähkön hinta Porissa

Sähkön hinta muodostuu kolmesta osasta: energian hinnasta kilowattituntia kohden, sähkönsiirrosta sekä veroista. Sähkösopimuksen valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota myös sähkön tuotantotapaan.

Sähkönsiirtoyhtiönä toimii aina paikallinen verkkoyhtiö, joka vastaa sähköverkkojen ylläpidosta. Sähkönsiirron osuuden hintaa ei tästä johtuen pääse kilpailuttamaan. Porin alueella toimii useita sähkönsiirtoyhtiöitä, kuten Pori Energia Sähköverkot.

Porin seudun suosituin sähkösopimuksemme on fossiilivapaa Ilmasto Mix -sopimus.

Tutustu Ilmasto Mix -sopimukseen

 

small-screen-72-dpi-vattenfall_end_user_36.jpg

Muutto Poriin

Muuttamiseen liittyy useita muistettavia asioita. Autamme sinua sähkösopimuksen kanssa, jotta sinä voit keskittyä muuhun. Kun teet sopimuksen Vattenfallin kanssa, hoidamme verkkoyhtiön kanssa myös sähkönsiirtoasiat kuntoon puolestasi.

Pääset tekemään uuden sähkösopimuksen näppärästi verkossa tai puhelimitse. Nykyasiakkaana sinulla on mahdollisuus siirtää nykyinen sopimuksesi uuteen osoitteeseen.

Mikäli muuttosi on alle 5 päivän kuluessa, soitathan asiakaspalveluumme (ma–pe 8–18) numeroon 0800 177 733 (maksuton). 

Lue lisää muuttajan palveluistamme

 

small-screen-72-dpi-vattenfall_end_user_37.jpg

Opiskelijan sähkösopimus

Porissa on useita mahdollisuuksia eri alojen opiskeluun. Autamme opiskelija-asuntosi sähkösopimuksen kanssa, jos sähkö ei jo valmiiksi kuulu osaksi vuokraa. Kanssamme voit asioida helposti chatissa, verkkosivuilla tai puhelimitse.

Suosittelemme määräaikaista sopimusta, jonka hinta pysyy samana koko sopimuskauden. Sähkösopimuksen voi päättää muuttaessa tai siirtää uuteen osoitteeseen.

Kun teet opiskelijan sähkösopimuksen, saat alennusta perusmaksusta ja energiahinnasta.

Tutustu opiskelijan sähkösopimukseen

  • Kuluttajien valinta Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi
  • Fossiilivapaata sähköä edullisesti
  • Päivän tarjous voimassa vain rajoitetun ajan
Tee sähkösopimus

Sähköä Satakuntaan ja Poriin

Paikallinen sähköverkkoyhtiö vastaa sähkön siirrosta koteihin. Sähkön siirto hinnoitellaan yhtiökohtaisesti, ajankohtaiset siirtohinnat löytyvät Energiaviraston sivuilta.

Satakunnan paikkakuntien sähkönsiirtoyhtiöinä* toimivat:

Sähköverkkoyhtiö Paikkakunnat
Pori Energia Sähköverkot Pori, Ulvila
Caruna Oy Honkajoki, Huittinen, Merikarvia, Nakkila
Kokemäen Sähkö Kokemäki
Köyliön-Säkylän Sähkö Säkylä
Lammaisten Energia Harjavalta 
Lankosken Sähkö Siikainen
Leppäkosken Sähkö Jämijärvi, Karvia
Paneliankosken Voima Eura, Eurajoki
Rauman Energia Rauma
Vatajakosken Sähkö Honkajoki, Kankaanpää, Karvia, Pomarkku

* Joillakin paikkakunnilla saattaa toimia yllä mainittujen lisäksi muita sähköverkkoyhtiöitä, samoin kuin kyseisten sähköverkkoyhtiöiden toimialueisiin saattaa kuulua myös muita paikkakuntia. 

Meiltä saat sähkösopimuksen kaikkialle Suomeen. Alueelliset sähkönsiirtoyhtiöt Tampereelle, Rovaniemelle, Turkuun, Vantaalle, Ouluun ja Helsinkiin voit tarkistaa kaupunkikohtaisilta sivuiltamme.

 

 

 

720x720-pallo-hesa.jpg

Soita meille

020 722 9000 (mpm/pvm)

Asiakaspalvelumme on auki arkisin kello 8–17. Soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö verkkosivumme kautta.

Jätä yhteydenottopyyntö

Miten määräaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva sopimus eroavat keskenään?

Määräaikainen sähkösopimus

  • Voimassa määräajan, 12 - 24 kk sopimuksesta riippuen
  • Sähköllä sama, kiinteä hinta koko sopimuskauden ajan
  • Vattenfall myy määräaikaisia sopimuksia jopa 90 päivää ennen vanhan määräaikaisen sopimuksen päättymistä

Määräaikaiset sopimukset

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

  • Sopimuksella ei ole päättymispäivämäärää
  • Sähkön hinta perustuu sähkömarkkinoihin, sopimustyypin mukaan
  • Sopimuksen voi halutessaan vaihtaa toiseen

Pörssisähkösopimukset
Täysvesi Kvartaali -sähkösopimus

Tiesitkö?

Porin kaupunki on sitoutunut vähentämään 80% päästöjään vuoteen 2030 mennessä vuoden 2007 tasosta osana Kohti hiilineutraalia kuntaa -hanketta. Tulokset pyritään saavuttamaan erityisesti parantamalla energiatehokkuutta ja lisäämällä uusiutuvan energian käyttöä.

Lähde: https://www.pori.fi/kohti-hiilineutraalia-poria


contract-business-720-202.png

Yrityksen sähkösopimus Poriin

Tarvitsetteko uuden sähkösopimuksen? Vattenfall myy fossiilivapaata sähköä kaikkialle Suomeen. Kun yrityksenne tarvitsee uuden sähkösopimuksen, me Vattenfallilla autamme mielellämme.

Tutustu yritysten sähkösopimuksiin

 

Small Screen 72 DPI-Vattenfall_Lens_Offshore_Wind_11.png

Kysy chatissa