Time in controller:30.9.2022 23.19.39

Länsirannikolla sijaitseva Pori tunnetaan kesäisistä jazz-festivaaleista ja Yyterin pitkistä hiekkarannoista. Asuitpa sitten Porin keskustassa, merellisessä Reposaaressa tai Viikkarin puutalokorttelissa, autamme sinua löytämään tarpeeseesi sopivan sähkösopimuksen Porissa ja lähialueilla.

Tartu fossiilivapaaseen sähkötarjoukseen

Tästä löydät tämän hetken parhaimmat sähkötarjouksemme. Kuluttajille myymämme sähkö on 100 % fossiilivapaata ja alkuperätodennettua. Emme osta alkuperätodistuksia Venäjältä. Venäjä ei ole osa alkuperätakuujärjestelmää, joka kattaa vain EU-alueen (lue lisää).

Jos suosit tiettyä tuotantomuotoa, voit valita määräaikaisen sopimuksen tuotantomuodoksi 100% alkuperätodennettua vesi-, tuuli-, aurinko- tai ydinvoimaa

Tuntisähkö Mix– eli pörssisähkösopimus soveltuu erityisesti suuriin asuntoihin, kuten rivi- ja omakotitaloihin. Pörssisähkösopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja pienentää sähkölaskuasi - siksi sopimus sopii erityisen hyvin sähkölämmittäjälle. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi-, tuuli- ja ydinvoimalla.

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Tarjouskampanjan kesto: Hinta: Spot-hinta + Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Tee sopimus

small-screen-72-dpi-vattenfall_customer-48.jpg

Sähkön hinta Porissa

Sähkön hinta muodostuu kolmesta osasta: energian hinnasta kilowattituntia kohden, sähkönsiirrosta sekä veroista. Sähkösopimuksen valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota myös sähkön tuotantotapaan.

Sähkönsiirtoyhtiönä toimii aina paikallinen verkkoyhtiö, joka vastaa sähköverkkojen ylläpidosta. Sähkönsiirron osuuden hintaa ei tästä johtuen pääse kilpailuttamaan. Porin alueella toimii useita sähkönsiirtoyhtiöitä, kuten Pori Energia Sähköverkot.

Porin seudun suosituin sähkösopimuksemme on fossiilivapaa Ilmasto Mix -sopimus.

Tutustu Ilmasto Mix -sopimukseen

 

small-screen-72-dpi-vattenfall_end_user_36.jpg

Muutto Poriin

Muuttamiseen liittyy useita muistettavia asioita. Autamme sinua sähkösopimuksen kanssa, jotta sinä voit keskittyä muuhun. Kun teet sopimuksen Vattenfallin kanssa, hoidamme verkkoyhtiön kanssa myös sähkönsiirtoasiat kuntoon puolestasi.

Pääset tekemään uuden sähkösopimuksen näppärästi verkossa tai puhelimitse. Nykyasiakkaana sinulla on mahdollisuus siirtää nykyinen sopimuksesi uuteen osoitteeseen.

Mikäli muuttosi on alle 5 päivän kuluessa, soitathan asiakaspalveluumme (ma–pe 8–18) numeroon 0800 177 733 (maksuton). 

Lue lisää muuttajan palveluistamme

 

small-screen-72-dpi-vattenfall_end_user_37.jpg

Opiskelijan sähkösopimus

Porissa on useita mahdollisuuksia eri alojen opiskeluun. Autamme opiskelija-asuntosi sähkösopimuksen kanssa, jos sähkö ei jo valmiiksi kuulu osaksi vuokraa. Kanssamme voit asioida helposti chatissa, verkkosivuilla tai puhelimitse.

Suosittelemme määräaikaista sopimusta, jonka hinta pysyy samana koko sopimuskauden. Sähkösopimuksen voi päättää muuttaessa tai siirtää uuteen osoitteeseen.

Kun teet opiskelijan sähkösopimuksen, saat alennusta perusmaksusta ja energiahinnasta.

Tutustu opiskelijan sähkösopimukseen

Sähköä Satakuntaan ja Poriin

Paikallinen sähköverkkoyhtiö vastaa sähkön siirrosta koteihin. Sähkön siirto hinnoitellaan yhtiökohtaisesti, ajankohtaiset siirtohinnat löytyvät Energiaviraston sivuilta.

Satakunnan paikkakuntien sähkönsiirtoyhtiöinä* toimivat:

Sähköverkkoyhtiö Paikkakunnat
Pori Energia Sähköverkot Pori, Ulvila
Caruna Oy Honkajoki, Huittinen, Merikarvia, Nakkila
Kokemäen Sähkö Kokemäki
Köyliön-Säkylän Sähkö Säkylä
Lammaisten Energia Harjavalta 
Lankosken Sähkö Siikainen
Leppäkosken Sähkö Jämijärvi, Karvia
Paneliankosken Voima Eura, Eurajoki
Rauman Energia Rauma
Vatajankosken Sähkö Honkajoki, Kankaanpää, Karvia, Pomarkku

* Joillakin paikkakunnilla saattaa toimia yllä mainittujen lisäksi muita sähköverkkoyhtiöitä, samoin kuin kyseisten sähköverkkoyhtiöiden toimialueisiin saattaa kuulua myös muita paikkakuntia. 

Meiltä saat sähkösopimuksen kaikkialle Suomeen. Alueelliset sähkönsiirtoyhtiöt Tampereelle, Rovaniemelle, Turkuun, Vantaalle, Ouluun ja Helsinkiin voit tarkistaa kaupunkikohtaisilta sivuiltamme.

 

 

 

720x720-pallo-hesa.jpg

Soita meille

020 722 9000 (mpm/pvm)

Asiakaspalvelumme on auki arkisin kello 8–17. Soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö verkkosivumme kautta.

Jätä yhteydenottopyyntö

Miten määräaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva sopimus eroavat keskenään?

Määräaikainen sähkösopimus

  • Voimassa määräajan, 12 - 24 kk sopimuksesta riippuen
  • Sähköllä sama, kiinteä hinta koko sopimuskauden ajan
  • Vattenfall myy määräaikaisia sopimuksia jopa 90 päivää ennen vanhan määräaikaisen sopimuksen päättymistä

Määräaikaiset sopimukset

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

  • Sopimuksella ei ole päättymispäivämäärää
  • Sähkön hinta perustuu sähkömarkkinoihin, sopimustyypin mukaan
  • Sopimuksen voi halutessaan vaihtaa toiseen

Pörssisähkösopimukset
Ilmasto Kvartaali -sähkösopimus

Tiesitkö?

Porin kaupunki on sitoutunut vähentämään 80% päästöjään vuoteen 2030 mennessä vuoden 2007 tasosta osana Kohti hiilineutraalia kuntaa -hanketta. Tulokset pyritään saavuttamaan erityisesti parantamalla energiatehokkuutta ja lisäämällä uusiutuvan energian käyttöä.

Lähde: https://www.pori.fi/kohti-hiilineutraalia-poria


contract-business-720-202.png

Yrityksen sähkösopimus Poriin

Tarvitsetteko uuden sähkösopimuksen? Vattenfall myy fossiilivapaata sähköä kaikkialle Suomeen. Kun yrityksenne tarvitsee uuden sähkösopimuksen, me Vattenfallilla autamme mielellämme.

Tutustu yritysten sähkösopimuksiin

 

Small Screen 72 DPI-Vattenfall_Lens_Offshore_Wind_11.png

Kysy chatissa