Time in controller:20.6.2024 9.09.03

Valitse fossiilivapaa sähkösopimus

Pörssisähkö- eli spot-sopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja vaikuttaa sähkölaskusi loppusummaan. Pörssisähkösopimukset ovat toistaiseksi voimassa. 

Ilmasto Mix -sähkösopimus on tuotettu eri fossiilivapaiden tuotantomuotojen yhdistelmällä. Määräaikainen sopimus antaa turvaa sähkön markkinahinnan vaihteluilta.

Ilmasto Mix -sopimus sopii kaikkiin koteihin ja se on huoleton vaihtoehto pitkäksi aikaa. Sähkön hinta pysyy samana koko 24 kuukauden sopimuskauden ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihtelusta. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi, tuuli- ja ydinvoimalla. 

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän 24 kk CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Ilmasto Mix -sopimus sopii kaikkiin koteihin ja se on huoleton vaihtoehto pitkäksi aikaa. Sähkön hinta pysyy samana koko 12 kuukauden sopimuskauden ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihtelusta. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi, tuuli- ja ydinvoimalla. Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän 12 kk CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Tuntisähkö Mix − eli pörssisähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Pörssisähkösopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja pienentää sähkölaskuasi. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti.Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän Spot CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Sopimustestillämme löydät parhaiten sopivan sähkösopimuksen taloudellesi.

Ehdota minulle sopiva sähkösopimus

small-screen-72-dpi-customer_46.jpg

Sähkön hinta Kouvolassa

Sähkön hinta muodostuu kolmesta osasta: energian hinnasta per kWh, sähkönsiirron hinnasta sekä veroista. Sähkösopimuksen valinnassa kannattaa kiinnittää hinnan lisäksi huomiota myös sähkön tuotantotapaan.

Sähkönsiirtoyhtiönä toimii aina paikallinen verkkoyhtiö, joka hallinnoi omaa verkkoaluettaan. Sähkönsiirron hintaa ei tästä syystä pääse kilpailuttamaan. 

Kouvolan alueen suosituin sähkösopimuksemme on fossiilivapaa Ilmasto Mix- sopimus.

Tutustu Ilmasto Mix-sopimukseen

small-screen-72-dpi-vattenfall_customer_external_communication_28.jpg

Muutto Kouvolaan

Muuttaminen voi viedä yllättävän paljon aikaa ja samanaikaisesti huomioitavia asioita on useita - tavaroiden kuljettamisen lisäksi. Me Vattenfallilla autamme sinua sähköasioiden kuntoon laittamisessa. Tehdessäsi sopimuksen kanssamme, hoidamme verkkoyhtiön informoinnin puolestasi.

Pääset tekemään uuden sähkösopimuksen kätevästi verkkosivuillamme tai puhelimitse. Nykyasiakkaana voit halutessasi siirtää nykyisen sopimuksesi uuteen osoitteeseen.

Jos muuttopäiväsi on alle 2 arkipäivän kuluessa, ole yhteydessä asiakaspalveluumme (ma–pe 8–18) numeroon 0800 177 733 (maksuton). 

Lue lisää muuttajan palveluistamme

small-screen-72-dpi-vattenfall_end_user_37.jpg

Sähkösopimus opiskelijalle

Autamme sinua laittamaan opiskelija-asuntosi sähköasiat kuntoon, jos sähkö ei jo valmiiksi kuulu vuokraan. Kanssamme voit asioida haluamassasi kanavassa kuten chatissa, verkkosivuillamme tai puhelimitse.

Suosittelemme sinulle määräaikaista sopimusta, jonka hinta pysyy samana koko sopimuskauden. Sähkösopimuksen voi päättää muuttaessa, mutta sen voi myös siirtää uuteen osoitteeseen.

Kun teet opiskelijan sähkösopimuksen, saat alennusta perusmaksusta ja energiahinnasta.

Tutustu opiskelijan sähkösopimukseen

Olemme täällä sinua varten

Autamme sinua kaikkiin sähköön liittyvissä asioissa. Voit keskustella sähköasiat kuntoon helposti chat-palvelun kautta tai soittaa meille. Mikäli olet muuttamassa tutustu muuttopalveluumme.

Ota yhteyttä

ukk-720x.jpg

Sähkösopimus Kouvola - Usein kysyttyä

Löydät täältä yleisimmät kysymykset liittyen sähkösopimuksista Kouvolassa.

Kysy chatissa