Time in controller:16.8.2022 3.20.41

Jyväskylä on nopeasti kasvava ja kehittyvä kaupunki, joka tarjoaa kauniin luonnon lisäksi hyviä palveluita sekä kotoisia asuinalueita. Asuitpa sitten kerros-, rivi- tai omakotitalossa, autamme sinua löytämään tarpeeseesi sopivan sähkösopimuksen Jyväskylän seudulla.

Tartu fossiilivapaaseen sähkötarjoukseen

Tästä löydät tämän hetken parhaimmat sähkötarjouksemme. Kuluttajille myymämme sähkö on 100 % fossiilivapaata ja alkuperätodennettua. Emme osta alkuperätodistuksia Venäjältä. Venäjä ei ole osa alkuperätakuujärjestelmää, joka kattaa vain EU-alueen (lue lisää).

Jos suosit tiettyä tuotantomuotoa, voit valita määräaikaisen sopimuksen tuotantomuodoksi 100% alkuperätodennettua vesi-, tuuli-, aurinko- tai ydinvoimaa

Ilmasto Mix -sopimus sopii kaikkiin koteihin ja se on huoleton vaihtoehto pitkäksi aikaa. Sähkön hinta pysyy samana koko 24 kuukauden sopimuskauden ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihtelusta. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi, tuuli- ja ydinvoimalla ilman lisähintaa.

 

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän 24 kk CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Tarjouskampanjan kesto: Hinta: Spot-hinta + Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Tee sopimus

Tuntisähkö Mix– eli pörssisähkösopimus soveltuu erityisesti suuriin asuntoihin, kuten rivi- ja omakotitaloihin. Pörssisähkösopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja pienentää sähkölaskuasi - siksi sopimus sopii erityisen hyvin sähkölämmittäjälle. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi-, tuuli- ja ydinvoimalla.

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Tarjouskampanjan kesto: Hinta: Spot-hinta + Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Tee sopimus

small-screen-72-dpi-customer_46.jpg

Sähkön hinta Jyväskylässä

Sähkön hinta muodostuu kolmesta osasta: energian hinnasta per kWh, sähkönsiirron hinnasta sekä veroista. Sähkösopimuksen valinnassa kannattaa kiinnittää hinnan lisäksi huomiota myös sähkön tuotantotapaan.

Sähkönsiirtoyhtiönä toimii aina paikallinen verkkoyhtiö, joka hallinnoi omaa verkkoaluettaan. Sähkönsiirron hintaa ei tästä syystä pääse kilpailuttamaan. Jyväskylän alueella toimii monia sähkönsiirtoyhtiöitä, muun muassa Elenia. 

Jyväskylän alueen suosituin sähkösopimuksemme on fossiilivapaa Ilmasto Mix- sopimus.

Tutustu Ilmasto Mix-sopimukseen

 

small-screen-72-dpi-vattenfall_customer_external_communication_28.jpg

Muutto Jyväskylään

Muuttaminen voi viedä yllättävän paljon aikaa ja samanaikaisesti huomioitavia asioita on useita - tavaroiden kuljettamisen lisäksi. Me Vattenfallilla autamme sinua sähköasioiden kuntoon laittamisessa. Tehdessäsi sopimuksen kanssamme, hoidamme verkkoyhtiön informoinnin puolestasi.

Pääset tekemään uuden sähkösopimuksen kätevästi verkkosivuillamme tai puhelimitse. Nykyasiakkaana voit halutessasi siirtää nykyisen sopimuksesi uuteen osoitteeseen.

Jos muuttopäiväsi on alle 5 päivän kuluessa, ole yhteydessä asiakaspalveluumme (ma–pe 8–18) numeroon 0800 177 733 (maksuton). 

Lue lisää muuttajan palveluistamme

 

small-screen-72-dpi-vattenfall_end_user_37.jpg

Sähkösopimus opiskelijalle

Jyväskylä on aktiivinen opiskelijakaupunki. Autamme sinua laittamaan myös opsikelija-asuntosi sähköasiat kuntoon, jos sähkö ei jo valmiiksi kuulu vuokraan. Kanssamme voit asioida haluamassasi kanavassa kuten chatissa, verkkosivuillamme tai puhelimitse.

Suosittelemme sinulle määräaikaista sopimusta, jonka hinta pysyy samana koko sopimuskauden. Sähkösopimuksen voi päättää muuttaessa, mutta sen voi myös siirtää uuteen osoitteeseen.

Kun teet opiskelijan sähkösopimuksen, saat alennusta perusmaksusta ja energiahinnasta.

Tutustu opiskelijan sähkösopimukseen

  • Kuluttajien valinta Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi
  • Fossiilivapaata sähköä edullisesti
  • Päivän tarjous voimassa vain rajoitetun ajan
Tee sähkösopimus

Sähköä Keski-Suomeen ja
Jyväskylän lähialueille

Vattenfallin kautta saa sähköä koko Keski-Suomen alueelle.

Elenia toimii paikallisena sähkönsiirtoyhtiönä monessa alueen kunnassa: Hankasalmella, Joutsassa, Jyväskylässä, Jämsässä, Kannonkoskella, Karstulassa, Keuruulla, Kinnulassa, Kivijärvellä, Konnevedellä, Kuhmoisissa, Kyyjärvellä, Laukaalla, Multialla, Muuramessa, Petäjävedellä, Pihtiputaalla, Saarijärvellä, Uuraisissa, Viitasaaressa sekä Äänekoskella.

Jyväskylän keskustassa sähkönsiirtoyhtiönä toimii Alva sähköverkko. 

Monissa Keski-Suomen paikkakunnissa toimii useampikin verkkoyhtiö. Löydät sähkönsiirron yhtiökohtaisesta hinnoittelusta tietoa Energiaviraston sivuilta.

Siirry energiaviraston verkkosivulle

 

720x620-jkyla-verkot.jpg

Soita meille

020 722 9000 (mpm/pvm)

Asiakaspalvelumme on auki arkisin kello 8–17. Soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö verkkosivumme kautta.

Jätä yhteydenottopyyntö

Miten määräaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva sopimus eroavat keskenään?

Määräaikainen sähkösopimus

  • Voimassa määräajan, 12 - 24 kk sopimuksesta riippuen
  • Sähköllä sama, kiinteä hinta koko sopimuskauden ajan
  • Vattenfall myy määräaikaisia sopimuksia jopa 90 päivää ennen vanhan määräaikaisen sopimuksen päättymistä

Määräaikaiset sopimukset

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

  • Sopimuksella ei ole päättymispäivämäärää
  • Sähkön hinta perustuu sähkömarkkinoihin, sopimustyypin mukaan
  • Sopimuksen voi halutessaan vaihtaa toiseen

Pörssisähkösopimukset
Ilmasto Kvartaali -sähkösopimus

Tiesitkö?

Jyväskylä tulee olemaan hiilineutraali vuonna 2030. Resurssiviisas Jyväskylä -ohjelman tähtäimenä on tehdä Jyväskylästä ”jätteetön, päästötön ja ylikulutukseton kestävän hyvinvoinnin kaupunki viimeistään vuonna 2040”.

Lähde: www.jyvaskyla.fi/ymparisto/resurssiviisaus

contract-business-720-202.png

Yrityksen sähkösopimus Jyväskylään

Tarvitseeko yrityksenne sähköä Jyväskylän alueella? Vattenfall myy fossiilivapaata sähköä kaikkialle Suomeen. Kun yrityksenne tarvitsee uuden sähkösopimuksen, me Vattenfallilla autamme mielellämme.

Tutustu yritysten sähkösopimuksiin

 

Small Screen 72 DPI-Vattenfall_Lens_Offshore_Wind_11.png

Kysy chatissa