Time in controller:22.7.2024 4.11.07

Jyväskylä on nopeasti kasvava ja kehittyvä kaupunki, joka tarjoaa kauniin luonnon lisäksi hyviä palveluita sekä kotoisia asuinalueita. Asuitpa sitten kerros-, rivi- tai omakotitalossa, autamme sinua löytämään tarpeeseesi sopivan sähkösopimuksen Jyväskylän seudulla.

Valitse fossiilivapaa sähkösopimus

Pörssisähkö- eli spot-sopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja vaikuttaa sähkölaskusi loppusummaan. Pörssisähkösopimukset ovat toistaiseksi voimassa. 

Ilmasto Mix -sähkösopimus on tuotettu eri fossiilivapaiden tuotantomuotojen yhdistelmällä. Määräaikainen sopimus antaa turvaa sähkön markkinahinnan vaihteluilta.

Ilmasto Mix -sopimus sopii kaikkiin koteihin ja se on huoleton vaihtoehto pitkäksi aikaa. Sähkön hinta pysyy samana koko 24 kuukauden sopimuskauden ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihtelusta. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi, tuuli- ja ydinvoimalla. 

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän 24 kk CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Ilmasto Mix -sopimus sopii kaikkiin koteihin ja se on huoleton vaihtoehto pitkäksi aikaa. Sähkön hinta pysyy samana koko 12 kuukauden sopimuskauden ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihtelusta. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi, tuuli- ja ydinvoimalla. Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän 12 kk CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Tuntisähkö Mix − eli pörssisähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Pörssisähkösopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja pienentää sähkölaskuasi. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti. Tuntisähkö Mix sopimuksen perusmaksu muuttuu 1.9.2024 alkaen. Uusi perusmaksu on 5,95 €/kk. (hinta sisältää ALV 25,5%).Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän Spot CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Sopimustestillämme löydät parhaiten sopivan sähkösopimuksen taloudellesi.

Ehdota minulle sopiva sähkösopimus

small-screen-72-dpi-customer_46.jpg

Sähkön hinta Jyväskylässä

Sähkön hinta muodostuu kolmesta osasta: energian hinnasta per kWh, sähkönsiirron hinnasta sekä veroista. Sähkösopimuksen valinnassa kannattaa kiinnittää hinnan lisäksi huomiota myös sähkön tuotantotapaan.

Sähkönsiirtoyhtiönä toimii aina paikallinen verkkoyhtiö, joka hallinnoi omaa verkkoaluettaan. Sähkönsiirron hintaa ei tästä syystä pääse kilpailuttamaan. Jyväskylän alueella toimii monia sähkönsiirtoyhtiöitä, muun muassa Elenia. 

Jyväskylän alueen suosituin sähkösopimuksemme on fossiilivapaa Ilmasto Mix- sopimus.

Tutustu Ilmasto Mix-sopimukseen

 

small-screen-72-dpi-vattenfall_customer_external_communication_28.jpg

Muutto Jyväskylään

Muuttaminen voi viedä yllättävän paljon aikaa ja samanaikaisesti huomioitavia asioita on useita - tavaroiden kuljettamisen lisäksi. Me Vattenfallilla autamme sinua sähköasioiden kuntoon laittamisessa. Tehdessäsi sopimuksen kanssamme, hoidamme verkkoyhtiön informoinnin puolestasi.

Pääset tekemään uuden sähkösopimuksen kätevästi verkkosivuillamme tai puhelimitse. Nykyasiakkaana voit halutessasi siirtää nykyisen sopimuksesi uuteen osoitteeseen.

Jos muuttopäiväsi on alle 2 arkipäivän kuluessa, ole yhteydessä asiakaspalveluumme (ma–pe 8–18) numeroon 0800 177 733 (maksuton). 

Lue lisää muuttajan palveluistamme

 

small-screen-72-dpi-vattenfall_end_user_37.jpg

Sähkösopimus opiskelijalle

Jyväskylä on aktiivinen opiskelijakaupunki. Autamme sinua laittamaan myös opiskelija-asuntosi sähköasiat kuntoon, jos sähkö ei jo valmiiksi kuulu vuokraan. Kanssamme voit asioida haluamassasi kanavassa kuten chatissa, verkkosivuillamme tai puhelimitse.

Suosittelemme sinulle määräaikaista sopimusta, jonka hinta pysyy samana koko sopimuskauden. Sähkösopimuksen voi päättää muuttaessa, mutta sen voi myös siirtää uuteen osoitteeseen.

Kun teet opiskelijan sähkösopimuksen, saat alennusta perusmaksusta ja energiahinnasta.

Tutustu opiskelijan sähkösopimukseen

Sähköä Keski-Suomeen ja
Jyväskylän lähialueille

Vattenfallin kautta saa sähköä koko Keski-Suomen alueelle.

Elenia toimii paikallisena sähkönsiirtoyhtiönä monessa alueen kunnassa: Hankasalmella, Joutsassa, Jyväskylässä, Jämsässä, Kannonkoskella, Karstulassa, Keuruulla, Kinnulassa, Kivijärvellä, Konnevedellä, Kuhmoisissa, Kyyjärvellä, Laukaalla, Multialla, Muuramessa, Petäjävedellä, Pihtiputaalla, Saarijärvellä, Uuraisissa, Viitasaaressa sekä Äänekoskella.

Jyväskylän keskustassa sähkönsiirtoyhtiönä toimii Alva sähköverkko. 

Monissa Keski-Suomen paikkakunnissa toimii useampikin verkkoyhtiö. Löydät sähkönsiirron yhtiökohtaisesta hinnoittelusta tietoa Energiaviraston sivuilta.

Siirry energiaviraston verkkosivulle

 

720x620-jkyla-verkot.jpg

Olemme täällä sinua varten

Autamme sinua kaikkiin sähköön liittyvissä asioissa. Voit keskustella sähköasiat kuntoon helposti chat-palvelun kautta tai soittaa meille. Mikäli olet muuttamassa tutustu muuttopalveluumme.

Ota yhteyttä

Miten määräaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus eroavat keskenään?

Määräaikainen sähkösopimus

  • Voimassa määräajan, 12 - 24 kk sopimuksesta riippuen
  • Sähköllä sama, kiinteä hinta koko sopimuskauden ajan
  • Vattenfall myy määräaikaisia sopimuksia jopa 90 päivää ennen vanhan määräaikaisen sopimuksen päättymistä

Määräaikaiset sopimukset

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

  • Sopimuksella ei ole päättymispäivämäärää
  • Sähkön hinta perustuu sähkömarkkinoihin, sopimustyypin mukaan
  • Sopimuksen voi halutessaan vaihtaa toiseen

Pörssisähkösopimukset

Tiesitkö?

Jyväskylä tulee olemaan hiilineutraali vuonna 2030. Resurssiviisas Jyväskylä -ohjelman tähtäimenä on tehdä Jyväskylästä ”jätteetön, päästötön ja ylikulutukseton kestävän hyvinvoinnin kaupunki viimeistään vuonna 2040”.

Lähde: www.jyvaskyla.fi/ymparisto/resurssiviisaus

contract-business-720-202.png

Yrityksen sähkösopimus Jyväskylään

Tarvitseeko yrityksenne sähköä Jyväskylän alueella? Vattenfall myy fossiilivapaata sähköä kaikkialle Suomeen. Kun yrityksenne tarvitsee uuden sähkösopimuksen, me Vattenfallilla autamme mielellämme.

Tutustu yritysten sähkösopimuksiin

 

Small Screen 72 DPI-Vattenfall_Lens_Offshore_Wind_11.png

Kysy chatissa