Time in controller:20.6.2021 0.06.12

Jätä yhteydenottopyyntö ja voita lahjakortti puutarhaunelmiesi toteuttamiseen!


Saat edullisen ja fossiilivapaan sähkötarjouksen Suomen vastuullisimmalta sähköyhtiöltä, kun jätät meille yhteystietosi. Vattenfallilta saat sähköä kaikkialle Suomeen. 

Samalla olet mukana kahden 250 euron arvoisen Plantagen-lahjakortin arvonnassa. Plantagenin valikoimasta löydät kauniit kesäkukat, yrtit ja hyötykasvit, tai vaikkapa terassikalusteet kotipihaan, parvekkeelle ja mökille. Tutustu arvonnan sääntöihin.

 

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Haluamme tarjota kaikille osallistuneille vastuullisen ja edullisen sähkötarjouksen. Osallistumisen jälkeen sähköasiantuntijamme tekee juuri sinulle sopivan sähkötarjouksen ja ottaa sinuun yhteyttä. 

1. Olet mukana arvonnassa

Jätettyäsi yhteystietosi olet mukana arvonnassa. Jos olet voittanut, olemme sinuun yhteydessä seuraavan kuun alussa. Onnea matkaan! 

2. Räätälöimme tarjouksen

Sähköasiantuntijamme käsittelee tietosi ja räätälöi sinulle sopivan sähkötarjouksen. Et kuitenkaan sitoudu tässä vaiheessa vielä mihinkään. 

3. Otamme sinuun yhteyttä

Voitte keskustella sinulle sopivasta sähkösopimuksesta. Puhelinasiakkaidemme tyytyväisyys on kyselyiden mukaan kiitettävää (4,2/5), joten voit odotella puhelua rennoin mielin.  

Vattenfall valittiin vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi

Vattenfall on valittu jo toista kertaa peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi Sustainable Brand Index -tutkimuksessa. Kaikki kotitalouksille ja pk-yrityksille myymämme sähkö tuotetaan fossiilittomasti. Tavoitteemme on fossiilivapaa elämä yhden sukupolven aikana.

Lue, miksi meidät valittiin

Kysy chatissa