Time in controller:21.5.2024 19.05.09

Voita huvilaviikonloppu Nuuksiossa

Maalis- ja huhtikuun arvonta

Jätä yhteydenottopyyntö ja voita lahjakortti Hawkhillin majoituspalveluihin

Saat edullisen ja fossiilivapaan sähkötarjouksen Suomen vastuullisimmalta sähköyhtiöltä, kun jätät meille yhteystietosi. Vattenfallilta saat sähköä kaikkialle Suomeen. 

Samalla olet mukana Hawkhillin 500 euron arvoisen majoituspalvelulahjakortin arvonnassa. Nuuksiossa sijaitsevat upeat ja ympärivuotiset huvilat ovat täysin hiilineutraaleja. Tutustu arvonnan sääntöihin.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Haluamme tarjota kaikille osallistuneille vastuullisen ja edullisen sähkötarjouksen. Osallistumisen jälkeen sähköasiantuntijamme tekee juuri sinulle sopivan sähkötarjouksen ja ottaa sinuun yhteyttä. 

1. Olet mukana arvonnassa

Jätettyäsi yhteystietosi olet mukana arvonnassa. Jos olet voittanut, olemme sinuun yhteydessä seuraavan kuun alussa. Onnea matkaan! 

2. Räätälöimme tarjouksen

Sähköasiantuntijamme käsittelee tietosi ja räätälöi sinulle sopivan sähkötarjouksen. Et kuitenkaan sitoudu tässä vaiheessa vielä mihinkään. 

3. Otamme sinuun yhteyttä

Voitte keskustella sinulle sopivasta sähkösopimuksesta. Puhelinasiakkaidemme tyytyväisyys on kyselyiden mukaan kiitettävää (4,2/5), joten voit odotella puhelua rennoin mielin.  

 

Hawkhill – hiilineutraaleja huviloita Helsingin lähellä

Perheyritys Hawkhillin arjessa korostuvat ympäristöarvot ja vastuullisuus. He etsivät energiakumppania, joka jakaisi samat arvot, ja valitsivat Vattenfallin fossiilittoman Täysydin-sähkösopimuksen.

Lue koko artikkeli

 

hawkhill-720x350-.jpg

Myös tavallinen mökinomistaja voi vähentää mökkinsä päästöjä

Nuuksiolainen matkailuyritys Hawkhill suunnittelee ja rakentaa kaikki mökkinsä hiilineutraaleiksi. Haluatko sinäkin elää ekologisesti myös mökillä? Lue Hawkhillin Matti Ala-Outisen vinkit kestävään mökkeilyyn. 

 Lue koko artikkeli

Ota yhteyttä asiakapalveluun

Suomen vastuullisin sähköyhtiö

Vattenfall on valittu jo kuudennen kerran peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi Sustainable Brand Index -tutkimuksessa. Kaikki kotitalouksille ja pk-yrityksille myymämme sähkö tuotetaan fossiilittomasti. 

Lue lisää

Kysy chatissa