Time in controller:27.9.2021 0.28.40

Jätä yhteydenottopyyntö ja voita 500 euron arvoinen huvilaviikonloppu Nuuksiossa!


Saat edullisen ja fossiilivapaan sähkötarjouksen Suomen vastuullisimmalta sähköyhtiöltä, kun jätät meille yhteystietosi. Vattenfallilta saat sähköä kaikkialle Suomeen. 

Samalla olet mukana 500 euron arvoisen Hawkhillin majoituspalveluihin käytettävän lahjakortin arvonnassa. Hawkhillin hirsihuvilat ovat hiilineutraaleja ja niissä käytetään Vattenfallin fossiilivapaata säköä. Tutustu arvonnan sääntöihin.

 

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Haluamme tarjota kaikille osallistuneille vastuullisen ja edullisen sähkötarjouksen. Osallistumisen jälkeen sähköasiantuntijamme tekee juuri sinulle sopivan sähkötarjouksen ja ottaa sinuun yhteyttä. 

1. Olet mukana arvonnassa

Jätettyäsi yhteystietosi olet mukana arvonnassa. Jos olet voittanut, olemme sinuun yhteydessä seuraavan kuun alussa. Onnea matkaan! 

2. Räätälöimme tarjouksen

Sähköasiantuntijamme käsittelee tietosi ja räätälöi sinulle sopivan sähkötarjouksen. Et kuitenkaan sitoudu tässä vaiheessa vielä mihinkään. 

3. Otamme sinuun yhteyttä

Voitte keskustella sinulle sopivasta sähkösopimuksesta. Puhelinasiakkaidemme tyytyväisyys on kyselyiden mukaan kiitettävää (4,2/5), joten voit odotella puhelua rennoin mielin.  

 

Hawkhill – hiilineutraaleja huviloita Helsingin lähellä

Perheyritys Hawkhillin arjessa korostuvat ympäristöarvot ja vastuullisuus. He etsivät energiakumppania, joka jakaisi samat arvot, ja valitsivat Vattenfallin fossiilittoman Täysydin-sähkösopimuksen.

Lue koko artikkeli

 

hawkhill-720x350-.jpg

Myös tavallinen mökinomistaja voi vähentää mökkinsä päästöjä

Nuuksiolainen matkailuyritys Hawkhill suunnittelee ja rakentaa kaikki mökkinsä hiilineutraaleiksi. Haluatko sinäkin elää ekologisesti myös mökillä? Lue Hawkhillin Matti Ala-Outisen vinkit kestävään mökkeilyyn. 

 Lue koko artikkeli

Vattenfall valittiin vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi

Vattenfall on valittu jo toista kertaa peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi Sustainable Brand Index -tutkimuksessa. Kaikki kotitalouksille ja pk-yrityksille myymämme sähkö tuotetaan fossiilittomasti. Tavoitteemme on fossiilivapaa elämä yhden sukupolven aikana.

Lue, miksi meidät valittiin

Kysy chatissa