Time in controller:29.3.2023 13.20.17

Pelaa fossiilivapaalla sähköllä

Meille on tärkeää, että sekä ammattilaiset että harrastelijat voivat pelata rakkaudesta peliin, murehtimatta liikaa pelaamisen ilmastovaikutuksista. Voit vähentää pelaamisesi hiilidioksidipäästöjä merkittävästi vaihtamalla fossiilivapaaseen sähköön.
Pelaa fossiilivapaalla sähköllä

Aloita pelaaminen fossiilivapaalla sähköllä uudessa kodissasi tai vaihda nykyinen sähkösopimuksesi vastuullisempaan. 

Kaikki Vattenfallin kuluttajille myymät sähkösopimukset ovat 100% fossiilivapaita ilman lisähintaa.

Tuntisähkö Mix– eli pörssisähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Pörssisähkösopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja pienentää sähkölaskuasi - siksi sopimus sopii erityisen hyvin sähkölämmittäjälle. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi-, tuuli- ja ydinvoimalla. Sivuston hinnat sisältävät 10 % arvonlisäveron 1.12.2022-30.4.2023 (norm. 24%). 

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän Spot CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Tarjouskampanjan kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Tee sähkösopimus

EKO Tuntisähkö on 100-prosenttisesti uusiutuvaa, tuulivoimalla tuotettua pörssisähköä. Jokaisesta kulutetusta kilowattitunnista menee maksu Suomen Luonnonsuojeluliiton EKOenergialle, joka ohjaa sen ympäristötyötä tekeville järjestöille. Sivuston hinnat sisältävät 10 % arvonlisäveron 1.12.2022-30.4.2023 (norm. 24%). 

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän EKO CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Tarjouskampanjan kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Tee sähkösopimus

Tietokone-vastuullisuusraportti.jpg

zehNin vastuullisuusraportti


CS:GO-pelaaja zehN pelaa noin 1800 tuntia vuodessa. Vaihtamalla fossiilivapaaseen sähköön päästövähennys pelkällä pelaamisella on 125 kg hiilidioksidipäästöjä vuodessa. Tämä on saman verran hiilidioksidia kuin 19 puuta sitoo hiilidioksidia vuodessa.

Jos kaikki Suomen 425 000 CS:GO-pelaajaa pelaisivat fossiilivapaalla sähköllä, ja yhtä paljon kuin zehN, säästöt vastaisivat yli 8 miljoonan puun sitomaa määrää.

slowi pelaajakortti.png

slowi pelaajakortti taka.png

Team Havu

HAVU - Pelaa tyylillä

HAVU on suomalainen vuonna 2017 perustettu esports-organisaatio, jonka tavoitteena on uudistaa esportsia ja pelaamisen kulttuuria Suomessa. HAVUlla on pelijoukkueet Suomen suosituimmissa peleissä: HAVU NHL, HAVU DOTA 2 ja HAVU CS:GO. HAVUn CS:GO -joukkue kilpailee kansainvälisissä turnauksissa ja HAVU NHL on voittanut mm. Euroopan mestaruuden. HAVUlla on myös Stream Team -pelistriimaajien tiimi, joka toteuttaa viihdyttäviä livestream-pelilähetyksiä Twitchissä.

HAVU pelaa tyylillä – sekä peliservereillä että pelimaailman ulkopuolella. Organisaatio edistää positiivista nettikulttuuria ja vastustaa kaikenlaista kiusaamista ja syrjimistä. He ovat mukana monessa vastuullisessa hankkeessa, kuten Nenäpäivässä ja Empatiapakkaus -kampanjassa.

Lue lisää

 

Kysy chatissa