Aina on hyvä #pelikeli

Meille on tärkeää, että sekä ammattilaiset että harrastelijat voivat pelata rakkaudesta peliin, murehtimatta liikaa pelaamisen ilmastovaikutuksista. Voit vähentää pelaamisesi hiilidioksidipäästöjä merkittävästi vaihtamalla fossiilivapaaseen sähköön.
Pelaa fossiilivapaalla sähköllä

Pelikone voi hyvinkin olla kotisi suurin yksittäinen sähköä kuluttava laite. Varustamalla pelikoneesi vähemmän sähköä kuluttavilla komponenteilla ja valitsemalla fossiilivapaasti tuotettua sähköä, olet valinnut ilmaston kannalta viisaasti.

Aloita pelaaminen fossiilivapaalla sähköllä uudessa kodissasi tai vaihda nykyinen sähkösopimuksesi vastuullisempaan. Kaikki Vattenfallin kuluttajille myymät sähkösopimukset ovat 100% fossiilivapaita.

Solmimalla sähkösopimuksen nyt osallistut kustomoidun Playstation 5 -pelikonsolin arvontaan (arvo 499€)! Arvonnan säännöt

Ilmasto Mix 12kk perusmaksu −30 % 4,45 €/kk (norm. 5,95 €).

Ilmasto Mix -sopimus sopii kaikkiin koteihin ja se on huoleton vaihtoehto pitkäksi aikaa. Sähkön hinta pysyy samana koko 24 kuukauden sopimuskauden ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihtelusta. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi, tuuli- ja ydinvoimalla. 

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän 24 kk CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Ilmasto Mix -sopimus sopii kaikkiin koteihin ja se on huoleton vaihtoehto pitkäksi aikaa. Sähkön hinta pysyy samana koko 12 kuukauden sopimuskauden ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihtelusta. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi, tuuli- ja ydinvoimalla. Ilmasto Mix 12kk perusmaksu -30% 4,45 €/kk (norm. 5,95 €/kk).

Näytä lisää Vähemmän 12 kk CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Tuntisähkö Mix − eli pörssisähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Pörssisähkösopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja pienentää sähkölaskuasi. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti.Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän Spot CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

Osallistu kilpailuun

Kustomoitu PS5 -pelikonsoli

Voita kustomoitu Playstation 5 -pelikonsoli

Visioimme yhdessä HAVU:n kanssa yhden valtakunnan hienoimmista PS5 -pelikonsoleista. Haimme inspiraatiota designiin Cyberpunk 2077 -pelimaailmasta sekä tietenkin yhteistyöstämme HAVUn pelitiimin kanssa. Nyt voit voittaa tämän Playstation 5 Slim -pelikonsolin osallistumalla kilpailuun: täytä kilpailulomake tai tee fossiilivapaa sähkösopimus verkkosivuillamme. Palkinnon arvo on n. 499 €.

 Arvonnan säännöt löydät täältä

Osallistu arvontaan

Pelaajaesittely Airax

Havu-Airax-665x625.jpg

Pelaaja: Jussi Airaksinen
Nikki: AIRAX
Rooli joukkueessa: IGL
Erityistaito: Ongelmien ratkaisu
Paras peli ikinä (CS:GOta ei lasketa): Escape from Tarkov
Ensimmäinen CS kosketus: 2005 cs 1.6 botteja vastaan offlines 
Pelivuosien (CS:GO) määrä: 2014 asti
Treenikerrat / vko: 5

Pelikone

Pelikone parhailla osilla tietenkin ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Oheislaitteet
Hiiri: Gpro Superlight
Näppäimistö: Logitech G715 TKL
Näyttö: Zowie XL2540

Vastuullisuusraportti

CS:GO-pelaaja Airax pelaa noin 1850 tuntia vuodessa. Vaihtamalla fossiilivapaaseen sähköön päästövähennys pelkällä pelaamisella on 128 kg hiilidioksidipäästöjä vuodessa. Tämä on saman verran kuin 20 puuta sitoo hiilidioksidia vuodessa.

 

1850 h

Pelitunnit vuodessa

128 kg

Vuoden CO2-säästöt

20 puuta

Metsän hiilinielun säästö havupuina

Vattenfall x HAVU

Santeri-Maattanen-VF-200px.png

Miksi HAVU?

"Näemme e-urheilun suosion kasvavan entisestään ja haluamme olla mukana kehittämässä toimintaa. Linkki sähköön on erittäin ilmeinen, ja uskomme vahvasti panostusten kääntyvän myös meidän hyödyksi kuluttajien vastuullisten valintojen kautta. HAVUn kanssa on ollut hyvä tekemisen meininki. Brändinä se on osoittautunut meille erittäin sopivaksi kunnianhimoisten tavoitteiden ja jo tehtyjen kampanjoiden kautta. Tänä vuonna yhteistyö on entistäkin näkyvämpää."

Santeri Määttänen,
Vattenfall Head of New Sales team

"Paras peli juuri nyt on NHL 2023, joskin osasin tehdä enemmän maaleja pelin aiemmilla versioilla :)"

Lasse-Salminen-Havu-200px.png

Miksi Vattenfall?

"Vattenfall on Suomen vastuullisin sähköyhtiö, ja HAVU pyrkii olemaan Suomen vastuullisin esports-organisaatio. Olemme mielestäni onnistuneet yhteistyössä jo tähän mennessä loistavasti, mutta perustamme yhteistyön pitkäjänteiseen ja tehokkaaseen tekemiseen. Haluamme luoda positiivisen vaikutuksen e-urheilun kenttään, joka aidosti näkyy."

Lasse Salminen,
HAVUn toimitusjohtaja

”Tällä hetkellä vapaa-aikani kuluu Dota 2 - pelin parissa. Se on parasta ajanvietettä hyvässä seurassa!”

pelikeli-v2-200x200.jpg

Aina on hyvä #pelikeli

Pelaaminen ei katso säätilaa. Pelaaminen ei katso mielentilaa. Pelaaminen ei katso ihonväriä, ikää eikä sukupuolta. Pelata voi yksin, kaksin, kolmin, tuntemattomien kanssa, kavereiden kesken tai tiiminä koko maailman edessä.

Pelasitpa miten ja milloin hyvänsä, aina on hyvä #pelikeli.