Time in controller:15.6.2024 5.09.37

Innova Balance 9 R32

Innovan uudistettu Balance 9 on erinomainen pumppu jäähdytykseen. Se on myös hyvä ilmalämpöpumppu mökille tai pienempään tilaan ja lämmöntarpeeseen. Siinä on sisäänrakennettuna myös ilmalämpöpumpun etäohjaus käyttäen WiFi -verkkoa.

Edullisesta hinnastaan huolimatta siinä on muutenkin monipuoliset ominaisuudet, joita et löydä kaikista kalliimmistakaan laitteista. Laitteen kaukosäätimessä on lämpöanturi, ja kytkemällä I feel -toiminnon voit ohjata pumpun lämmitystoimintoa perustuen kaukosäätimessä tehtävään mittaukseen, jolloin voi valita mittauspaikan, jolla pumpun tehoa säädetään.

 • Lämmityksen vuosihyötysuhde SCOP 4,0, energialuokka A+
 • Jäähdytyksen vuosihyötysuhde SEER 6,8, energialuokka A++
 • Lämmitysteho 2,8 kW, jäähdytysteho 2,7 kW
 • Sisältää etäohjauksen WiFi -verkon kautta
 • I feel -ohjaus kaukosäätimen lämpöanturiin perustuen
 • Ylläpitolämpö +8 C
 • Sopii alle 100 m2 tiloihin
 • Takuu 4 vuotta pumpulle, 2 vuotta asennukselle

Hinta:
Innova Balance 9 R32 pelkkä laite 599,00 €
Innova Balance 9 R32 asennettuna 1299,00 € tai 433 €/kk (3 kk korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla)

Asennuspaketti (arvo 700 €, kotitalousvähennyksen jälkeen 350 €) sisältää kaikki tarvikkeet sähkö- ja kylmätöineen. Toimitamme pelkät pumput asiakkaan valitsemalle kylmäasennusoikeuksin varustetulle asentajalle.

 Takuu: Vattenfallilta ostettuna takuu 4 vuotta laitteelle ja 2 vuotta asennukselle (asennustarvikkeille).

Lataa tuotteen esite (660 kB)

  *Kuukausierä ja maksuaika riippuvat voimassa olevasta Euriborista, tarkista tiedot klikkaamalla kuukausierää, syöttämällä haluamasi rahoitussumma ja avaamalla sitten linkki "Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot". KSL:n mukaisesti laskettava todellinen vuosikorko esimerkiksi 2 500 euron keskimääräiselle luotolle 38 kuukauden laina-ajalla on 9,57 %, kun nimelliskorko on 6,30 %. Luottohinta on 2905,23 €. (Tilanne 01/2018). Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

 

Innova Titanium 12

Innova Titanium 12 on erittäin korkean hyötysuhteen ilmalämpöpumppu edulliseen hintaan. Kaukosäätimessä oleva lämpöanturi mahdollistaa pumpun tehokkaan hyödyntämisen, kun pumppua ohjataan kauempaa laitteesta mitatun lämpötilan avulla. SCOP 5,1 on tässä hintaluokassa ennen näkemätöntä, ja kaiken lisäksi pumpussa on vielä sisäänrakennettu WiFi -ohjaus, jonka avulla ohjaat pumppua myös etänä ilman lisäkustannuksia.

 • Lämmityksen vuosihyötysuhde SCOP 5,1, energialuokka A+++. 
 • Uusi R-32 kylmäaine, lämmittää -30 C ulkolämpötiloihin saakka
 • Lämpötila-anturi myös kaukosäätimessä, voit ohjata kauempaa mitatun lämpötilan avulla
 • WiFi -ohjaus sisäänrakennettuna
 • Ylläpitolämmitys +8°C
 • Suuri 3,5 kW (12 000 BTU) jäähdytysteho erittäin vähäisellä energiankulutuksella, SEER peräti 8,5, energialuokka A+++.
 • Riittää lämmitykseen n. 150 m2 ja jäähdytykseen n. 200 m2 huonetilaan saakka.

Hinnat:


Innova Titanium 12 899,00 € (pumpun hinta )

Innova Titanium 12 1599,00 € (pumppu asennettuna avaimet käteen, asennuksen arvo 700,00 €) tai rahoituksella 533 €/kk (3 kk koroton ja kuluton maksuaika)

Asennuspaketti sisältää kaikki tarvikkeet sähkö- ja kylmätöineen. Toimitamme pelkät pumput asiakkaan valitsemalle kylmäasennusoikeuksin varustetulle asentajalle.

Takuu: Takuu 4 vuotta laitteelle ja 2 vuotta asennukselle (asennustarvikkeille).

Lataa tuotteen esite (2 MB)

 *Kuukausierä ja maksuaika riippuvat voimassa olevasta Euriborista, tarkista tiedot klikkaamalla kuukausierää, syöttämällä haluamasi rahoitussumma ja avaamalla sitten linkki "Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot". KSL:n mukaisesti laskettava todellinen vuosikorko esimerkiksi 2 500 euron keskimääräiselle luotolle 38 kuukauden laina-ajalla on 9,57 %, kun nimelliskorko on 6,30 %. Luottohinta on 2905,23 €. (Tilanne 01/2018). Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Tilaaminen

Saadaksesi pumpun tähän asiakasetuhintaan, tee tilaus tämän sivun kautta. Tilauksen tekemiseksi:

 1. Hae ensin rahoituspäätös täältä. Tilaaminen edellyttää rahoituspäätöksen hakemista vähintään tilauksen summalle.
 2. Täytä huolellisesti tilauslomake, mukaan lukien rahoituspäätöksen numero.
 3. Saat sähköpostissa automaattisen vahvistuksen tekemästäsi tilauksesta.
 4. Jos valitsit asennuksen, asentaja ottaa yhteyttä n. 2-3 viikon kuluessa ja sopii asennuksen. Käy tässä vaiheessa asentajan kanssa vielä suunniteltu asennuspaikka läpi ja mahdolliset epävarmuustekijät asennuksessa. Tässä vaiheessa voit vielä peruuttaa tilauksen kuluitta, jos puhelussa ilmenee ongelmia tai lisäkustannuksia. Voit peruuttaa muustakin syystä tai myöhemminkin ehtojen mukaisesti, mutta peruutuksen ajankohdasta riippuen tästä voi aiheutua peruutuskuluja (ks. ehdot).
 5. Jos valitsit pelkän laitteen, toimitamme tuotteen nimeämällesi valtuutetulle asennusliikkeelle.
 6. Toimituksen jälkeen saat rahoituslaskun, jonka voit maksaa joko ilman korkoja ja kuluja joko heti tai osissa ensimmäisen 3 kk aikana. 3 kk jakson jälkeen rahoitus jatkuu halutessasi hakemuksesi ehdoilla ja voit siis hyödyntää myös pidempiä maksuaikoja asiakasetutarjouksissa.

Jos tarvitset enemmän apua pumpun valintaan, palvelee myyntimme mielellään ja saat asiakasetuna 100 € alennuksen normaalihinnoista (verkkosivuilla) kaikista pumpuista myynnin kautta kun mainitset Vattenfallin asiakasedun.