Laskutus ja maksutavat

Kun siirryt e-laskuun omassa verkkopankissasi, säästät omaa aikaa ja vaivaa. Suurin osa suomalaisista onkin jo siirtynyt e-laskun käyttäjiksi.  Eipä ihme, sillä e-lasku ja muut digitaaliset ja sähköiset maksutavat säästävät ympäristöä.

720x350_e-lasku_2.jpg

Näin Siirryt e-laskuun

E-lasku on helppo ja turvallinen tapa maksaa varsinkin välttämättömimmät maksut. Saat sähkölaskun suoraan verkkopankkiisi. Sen jälkeen maksaminen onnistuu ajasta ja paikasta riippumatta.  E-laskun hiilijalanjälki on vain kolmannes paperilaskuun verrattuna. Tee e-laskusopimus verkkopankissasi, se on kätevää ja helppoa. Näin teet e-lasku sopimuksen.

Valitse pankkisi:

   

 


vaihtoehtoiset laskutustavat

Voit saada myös laskun sähköpostiisi.

Sähköpostilasku

Käytätkö sähköpostia aktiivisesti? Sinulle voi sopia ekologinen sähköpostilasku. Sähköpostilaskun voit myöhemmin muuttaa halutessasi e-laskuksi. Voit vaihtaa paperilaskun sähköpostilaskuun Oma energia -palvelussamme tai nettilomakkeella.

Siirry Oma energia -palveluun

Paperilasku

Joihinkin tilanteisiin paperilasku sopii paremmin kuin sähköiset laskutustavat. Kun haluat perinteisen paperilaskun, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Avaa yhteydenottolomake


Pankkiyhteystietomme

Tilitiedot laskun maksamiseen.

Laskustasi löydät kaikki tarvittavat tiedot laskun maksamista varten. Käytä tilitietoja, jotka löydät laskun alareunasta: muista käyttää viitenumeroa maksaessasi. Löydät laskusi PDF-muodossa myös Oma energia -palvelusta.

Vattenfall Oy
Y-Tunnus:1842073-2 (FI18420732)
IBAN: FI3318203000040212
BIC/SWIFT: NDEAFIHH

Kysy chatissa