Power lahjakortin arvonnan säännöt

Vattenfallin sähkönmyyntikampanjan Power lahjakortin arvonnan säännöt

  • Arvonnan järjestäjänä toimii Vattenfall Oy, Fredriksberg B 4. kerros, Konepajankuja 3B, 00510 Helsinki (myöhemmin tässä tekstissä “arvonnan järjestäjä”).
  • Arvontaan osallistuvat kaikki 28.6-1.10.2024 Vattenfall Ilmasto Mix sähkösopimuksen tehneet Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Arvonnan järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä, jotka estävät arvontaan osallistumisen.
  • Arvonta suoritetaan arvonnan järjestäjän tiloissa arvonnan järjestäjän toimesta viikon kuluessa arvonta-ajan päättymisestä.
  • Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja palkinto toimitetaan voittajalle postitse.
  • Osallistuneiden kesken arvotaan 1 kpl (yksi) 200 €:n arvoinen Power lahjakortti. Palkinnon kokonaisarvo on 200 € (euroa). Power-lahjakortti on toivottu lahja. Sillä voi ostaa mistä tahansa Power-myymälästä mitä ikinä haluaakaan! Lahjakortin voit ostaa Power-myymälästä, summan voit valita itse ja kortti on voimassa aina 12 kk latauspäivästä. Voit käyttää samaa lahjakorttia useampiin eri ostoksiin, kunnes sen arvo on kokonaan käytetty. Power-lahjakortti ei käy maksuvälineenä power.fi-nettikaupassa ja nettikauppaan ei ole ostettavissa erikseen alennuskoodeja. Kadonnutta tai varastettua lahjakorttia ei korvata. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi, luovuttaa toiselle eikä lahjakortilla ole palautusoikeutta.
  • Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnoista maksettavan arpajaisveron.
  • Arvonnan järjestäjä ei ota vastuuta kampanjasivun toimivuudesta tai osallistumisista, jotka keskeytyvät tai katoavat teknisten ongelmien vuoksi.
  • Arvonnan järjestäjä sitoutuu tietosuojaselosteen mukaiseen henkilötietojen käsittelyyn, https://www.vattenfall.fi/kayttoehdot-ja-tietosuojaseloste/tietosuojaseloste/.
  • Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkintojen vastaanottamiseen tai käyttöön tai niissä ilmeneviin vikoihin. Arvonnan järjestäjän kokonaisvastuu kutakin osanottajaa kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen kokonaisarvoa. Mainitut vastuunrajoitukset eivät kuitenkaan rajoita kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.
  • Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnansääntöjä ja arvonnan järjestäjän päätöksiä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä omilla internet-sivuillaan.
Kysy chatissa