arvonnan säännöt

Vattenfallin siivouslahjakortin arvonnan säännöt 6.9.–30.9.2017

 1. Asiakasarvonnan järjestäjänä toimii Vattenfall Oy, Televisiokatu 4 A, 00240 Helsinki (myöhemmin tässä tekstissä "järjestäjä").
 2. Arvontoihin osallistuvat kaikki 6.9.–30.9.2017 välisenä aikana Vattenfall.fi:ssä 
  https://www.vattenfall.fi/sahkosopimus-muutossa/muuttosiivous/ sivun kautta Vattenfall Oy:n kanssa solmineet Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt, yksi osallistumiskerta per henkilö. Osallistumisoikeutta ei ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.
 3. Arvonta-aika on 6.9.-30.9.2017. Arvonta-ajalla tarkoitetaan aikaa, jona sähkösopimus on tehty. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ja peruuntuneita sähkösopimuksia ei hyväksytä arvontaan.
 4. Arvonnat suoritetaan arvonnan järjestäjän tiloissa arvonnan järjestäjän toimesta neljän viikon kuluessa arvonta-ajan päättymisestä.
 5. Osallistuneiden kesken arvotaan 5 (viisi) siivouslahjakorttia (arvo 130 euroa/kpl). Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tavaraan. Osallistuneiden kesken arvottavien palkintojen kokonaisarvo on 650 euroa.
 6. Lahjakortin voi hyödyntää missä tahansa Freskan toiminta-alueella eli pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella lähialueineen. Lahjakortti on voimassa yhden vuoden ostopäivästä alkaen ja lahjan saaja voi käyttää sen joko kerralla tai useassa osassa.
 7. Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnoista maksettavan arpajaisveron.
 8. Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ja palkinnot toimitetaan voittajille arvonnan jälkeen.
 9. Arvonnan järjestäjä ei ota vastuuta kilpailua koskevan kampanjasivun toimivuudesta tai osallistumisista, jotka keskeytyvät tai katoavat teknisten ongelmien vuoksi.
 10. Osallistujien antamia tietoja voidaan käyttää Vattenfallin suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Osallistujat antavat suostumuksensa antamiensa tietojen käyttöön edellä mainitulla tavalla osallistuessaan kampanjaan. Osallistujat voivat perua suoramarkkinointia koskevan suostumuksensa milloin tahansa ilmoittamalla siitä kampanjan järjestäjälle esimerkiksi sähköpostiviestillä. Kampanjaan osallistuvat sallivat, että heidän nimensä voidaan julkaista ilman erillistä korvausta Vattenfallin sähköisissä medioissa.
 11. Palkintojen voittajat vapauttavat arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkintojen vastaanottamiseen tai käyttöön tai niissä ilmeneviin vikoihin. Arvonnan järjestäjän kokonaisvastuu kutakin osanottajaa kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen kokonaisarvoa. Mainitut vastuunrajoitukset eivät kuitenkaan rajoita kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.
 12. Osallistumalla tähän asiakasarvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailusääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

 

Palaa takaisin kampanjasivulle

Kysy chatissa