Asiakaskyselyn arvonta

Vattenfallin asiakaskyselyn arvonnan säännöt 6.8.-30.8.2018

  1. Arvonnan järjestäjänä toimii Vattenfall Oy, Televisiokatu 4 A, 00240 Helsinki (myöhemmin tässä tekstissä "arvonnan järjestäjä").
  2. Arvontaan osallistuvat kaikki 6.8.–20.8.2018 välisenä aikana kaikki osoitteessa https://fi.surveymonkey.com/r/vf-kysely kyselylomakkeen täyttäneet Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt, yksi osallistumiskerta per henkilö. Osallistumisoikeutta ei ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.
  3. Kampanja-ajan ulkopuolella tehtyjä osallistumisia ei hyväksytä arvontaan.
  4. Arvonnat suoritetaan arvonnan järjestäjän tiloissa arvonnan järjestäjän toimesta neljän viikon kuluessa arvonta-ajan päättymisestä.
  5. Osallistuneiden kesken arvotaan 1 (yksi) S-ryhmän lahjakortti (arvo 50 euroa/kpl). Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tavaraan. Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnoista maksettavan arpajaisveron.
  6. Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ja palkinnot toimitetaan voittajille arvonnan jälkeen.
  7. Kilpailun järjestäjä ei ota vastuuta kilpailua koskevan kampanjasivun toimivuudesta tai osallistumisista, jotka keskeytyvät tai katoavat teknisten ongelmien vuoksi.
  8. Osallistujien antamia tietoja ei käytetä Vattenfallin suoramarkkinointitarkoituksiin.
  9. Palkintojen voittajat vapauttavat arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkintojen vastaanottamiseen tai käyttöön tai niissä ilmeneviin vikoihin. Arvonnan järjestäjän kokonaisvastuu kutakin osanottajaa kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen kokonaisarvoa. Mainitut vastuunrajoitukset eivät kuitenkaan rajoita kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.
  10. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnansääntöjä ja arvonnan järjestäjän päätöksiä. Kampanjan järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

 

Kysy chatissa