Time in controller:24.7.2024 19.11.19

IMUS+ muuttoskaba

Osallistu arvontaamme ja voit voittaa 200 €:n lahjakortin Kotipizzaan, jolla voit kiittää koko muuttoporukkaa ahkeruudesta. Edellisessä muuttoskabassahan Tamperelaiset Juliaana ja Ville voittivat kilpailussa elämänsä tuparit, jonne he kutsuivat esiintymään lempibändinsä Gasellit. Katso arvonnan säännöt pizzalahjakorttiin tästä.

Ota käyttöön Gasellien inspiroima nopea muuton muistisääntö: IMUS+ ja kerro meille mikä on sinulle mieluisin!

Ilmoita

Ilmoita muutosta ainakin seuraaville tahoille: työnantaja, maistraatti, posti ja äiti.

Muista

Muista hyvissä ajoin houkutella apureita muuttopäiväksi. Muista myös varata kunnolliset muuttolaatikot ja -auto, muuttoeväistä puhumattakaan.

Uusi

Uusi sähkösopimus. Vattenfallin fossiiliton sähkösopimus on arjen helppo ekoteko, jonka saa solmittua vaivattomasti verkossa. Mikäli olet jo Vattenfallin asiakas, voit myös siirtää vanhan sähkösopimuksesi uuteen osoitteeseesi samalla hinnalla ja sopimusehdoilla. 

Siivoa

Siivoa kaikki mahdollinen, muuton molemmista päistä. Turhat vanhat tavarat myyntiin tai kierrätykseen. Pese sauna ja imuroi jääkaapin ja muiden kodinkoneiden taukset. Näin voit parhaimmillaan vähentää sähkönkulutusta jopa 30 % ja pidentää laitteiden käyttöikää.

+ Tuparit

Älä unohda tupareita! Muuttoapulaiset säilyvät kavereina, kun heidät palkitsee kivoilla kekkereillä jälkikäteen. Kutsu naapurit mukaan tai ainakin muistaa varoittaa heitä juhlista.

 

 

 

 

Vuoden energisimmät tuparit

Tamperelaiset Juliaana ja Ville voittivat Vattenfallin kilpailussa elämänsä tuparit, jonne he kutsuivat esiintymään lempibändinsä Gasellit.

Katso mitä tupareissa tapahtui

 

Sähköä kaikkialle Suomeen

Vattenfallilta voit ostaa sähköä minne päin tahansa Suomea. Myymme sähköä minkä tahansa sähköverkkoyhtiön alueelle.  

Tutustu muuttajan palveluihin

Halutessasi vanhan sähkösopimuksen irtisanominen ja sähkön siirron varmistaminen uuteen asuntoon jää meidän tehtäväksemme ja sinä voit keskittyä tärkeimpään; itse muuttoon.

Muista sähköt ennen muuttoa
Kysy chatissa