Aurinkosähkö – 100 % aurinkoenergiaa joka kotiin

Auringon energiasta on moneksi. Se toimii mahdollistajana niin eräälle valokuvaamisen lajille, loppuillan kauniille valoilmiöille kuin kevään ensimmäisille kukille. Näiden arjen ihanuuksien lisäksi auringon energiaa on nyt mahdollista saada myös omaan kotiin helposti pelkän pistorasian välityksellä.

 

Aurinkovoimaa hyödyntääkseen ei siis enää välttämättä tarvitse asentaa aurinkopaneeleja kotinsa katolle, sillä Täysaurinko-sähkösopimuksellamme aurinko tulee ihan jokaiseen kotiin. Tämä sähkö on 100 % auringon energialla tuotettua energiaa, joka on vähäpäästöistä ja täysin uusiutuvaa. Aurinkosähkö on täydellinen ja nykyaikainen valinta ympäristön ystävälle.

Täysaurinko-sopimuksen sähkö ei katoa mihinkään talvella tai pilvisimmillä keleillä. Järjestelmä toimii niin, että hankimme vuosittain sähkönkulutustasi vastaavan määrän auringolla tuotettua sähköä ostamalla alkuperätakuita. Kaikki ostamamme aurinkosähkö on alkuperätodistettua, joten voimme tarkasti osoittaa, mistä se on peräisin ja miten se on tuotettu.

Aurinkosähkön lisäksi on useita muitakin tapoja, joilla auringosta voi nauttia ihan arkisissa asioissa. Oli kyseessä sitten valokuvaaminen auringossa, kukkien bongaaminen tai auringon käyttäminen ajan mittaamiseen löydät vinkkejä näihin blogimme aikaisemmista osista. Näillä sanoilla haluammekin toivottaa teille aurinkoista loppukevättä ja tulevaa kesää! Olkoon se auringon energiaa täynnä!

Kysy chatissa