Energiayhtiö Vattenfall avasi verkkokaupan

Energiayhtiö Vattenfall on avannut täysin uuden verkkokaupan. Verkkokauppa palvelee kaikkia kuluttajia energiafiksuilla ja käytännöllisillä tuotteilla sekä mielenkiintoisilla uutuuksilla. Voit säästää satoja euroja vuodessa ja tehdä arjesta helpompaa sekä hauskempaa.

Vattenfallin verkkokauppa

 

Vattenfallin verkkokaupan valikoimassa on otettu huomioon kasvava kiinnostus aurinkoenergiaan sekä älylaitteisiin. Myynnissä on muun muassa aurinkokennolla toimiva kannettava laturi, kauko-ohjattava älypistorasia ja tyylikkäitä sekä energiaa säästäviä led-valoja. Näin kesän kynnyksellä mukana on myös ympäristöystävällinen grillisytytin, jolla saa hiilloksen parissa minuutissa.

– Joukossa on hauskoja ja yllättäviäkin tuotteita, joista on kuluttajille runsaasti iloa, Vattenfallin sähköenergiaan liittyvistä tuotteista vastaava Outi Raulas kertoo.

Yksi verkkokaupan erikoisuuksista on energiatehokas säästökäsisuihku. Nelihenkinen perhe voi säästää käsisuihkun avulla jopa 140 euroa vuodessa.

– Käsisuihkuun rakennettu led-valo kertoo väriä vaihtamalla, kun suihkussa on oltu tarpeeksi kauan. Väri vaihtuu vihreästä keltaisen kautta punaiseen. Vilkkuvan punainen valo ilmoittaa, kun suihkussa on oltu yli kuusi minuuttia ja vettä on kulunut yli 60 litraa, Raulas kertoo.

Vedenkulutuksen tarkkailu on yksi helpoimmista energiansäästämisen muodoista. Viidentoista minuutin kuuma suihku kun vie yhtä paljon energiaa kuin saunan lämmittäminen.

– Energian säästämistä saatetaan pitää vähän työläänä, mutta sitä sen ei tarvitse olla. Pienistä teoista muodostuu suuri säästö etenkin sen myötä, mitä useampi niihin osallistuu, Outi Raulas vinkkaa.

Tervetuloa ostoksille!

Lisätietoja

Outi Raulas
Market Manager
Vattenfall
Puh. 050 494 4144
Sähköposti: etunimi.sukunimi@vattenfall.com

Vattenfall myy sähköä kaikkialle Suomeen (lukuun ottamatta Ahvenanmaata) ja on yksi maan suurimmista sähkön myyjistä. Meiltä voit valita itsellesi sopivan sähkösopimuksen ja tavan, jolla haluat sähkösi tuotetun. Tarjoamme ja kehitämme asiakkaillemme myös muita sähköön liittyviä tuotteita ja palveluita, joiden avulla voit ottaa sähkölaskusi hallintaan. www.vattenfall.fi

Kysy chatissa