Time in controller:4.12.2023 3.40.22

Vattenfallin uusiutuvat energianlähteet ovat tuulivoima, aurinkovoima ja vesivoima. Tuulisähköä saa myös pörssisähkön muodossa valitsemalla EKO Tuntisähkön. Tuulisähkö on Suomen Luonnonsuojeluliiton sertifioimaa EKOenergiaa.

Valitsemalla pienyritykselle uusiutuvaa energiaa saat käyttöösi myös Vattenfallin energiamerkit.

Aurinkovoima

Aurinkovoima on uusiutuva energianlähde jota riittää noin  6,5 miljardiksi vuodeksi. Se on myös yksi nopeimmin kehittyvistä energiantuotantomuodoista. 

Tutustu aurinkovoimaan

Tuulivoima

Tuulivoima on Euroopan nopeimmin kasvava energiantuotantomuoto ja sillä on merkittävä rooli maailmanlaajuisten ilmastotavoitteiden saavuttamisessa.

Tutustu tuulivoimaan

Vesivoima

Vesivoima on uusiutuva energialähde, joka on taloudellisesti houkuttelevaa ja toimitusvarmaa sekä aiheuttaa ainoastaan vähäisiä CO2-päästöjä.

Tutustu vesivoimaanVertaa yrityksesi sähkösopimusvaihtoehtoja

Meiltä saat aina fossiilivapaata sähköä yrityksille.

Arvioi paljonko yrityksesi kuluttaa sähköä Minkä tyyppiselle yritykselle olet hankkimassa sähkösopimusta? 0 - 30 000 kWh esim. kiinteistöala 30 001 - 60 000 kWh esim. pienteollisuus 60 001 - 100 000 kWh esim. iso maatila 100 000 - 300 000 kWh esim. huoltoasema Lämmitätkö sähköllä? Saat näin tarkemman arvion kuukausittaisesta sähkölaskustasi. Kyllä En Valitse sopimustyyppi


Kysy chatissa