Tuulisähköä yritykselle

Tee tuulisähkösopimus yritykselle

Tuulisähkö on tulevaisuuden energiaa. Suomessa tuulivoima on nopeimmin kasvava energiantuotannon muoto. Valitse yrityksellesi uusiutuvaa tuuli­voi­malla tuotettua sähköä.

Tuulisähköä yrityksille

Vattenfallin tuulisähkö on tuotettu 100 % uusiutuvalla ja alkuperätodennetulla tuulivoimalla. Kaikki Vattenfallin pienyrityksille ja taloyhtiöille (kulutus alle 300 000 kWh/v.) myymät sähkösopimukset ovat fossiilivapaita.

Tuuli­sähkö on fossiilivapaata, eikä siitä synny hiili­diok­si­di­päästöjä ilmakehään. Tuulivoima on nopeiten kasvava tuotantomuoto Suomessa tällä hetkellä. Viime vuonna sen kokonaistuotannan osuus kasvoi 41%. Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän 12 kk CO2-säästösi on n. CO2-säästösi perustuu yrityksesi sähkönkulutusarvioon. Perusmaksu: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Tee sähkösopimus Yrityssähkön hinnat alv. 0%

Tuuli­sähkö on fossiilivapaata, eikä siitä synny hiili­diok­si­di­päästöjä ilmakehään. Tuulivoima on nopeiten kasvava tuotantomuoto Suomessa tällä hetkellä. Viime vuonna sen kokonaistuotannan osuus kasvoi 41%. 

Näytä lisää Vähemmän 24kk CO2-säästösi on n. CO2-säästösi perustuu yrityksesi sähkönkulutusarvioon. Perusmaksu: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Tee sähkösopimus Yrityssähkön hinnat alv. 0%

Täystuuli sopimusehdot

Sopimusehdot

Kolme syytä valita tuulisähkö

Ympäristöystävällistä sähköä

Tuuli­sähkö on fossiilivapaata, eikä siitä synny hiili­diok­si­di­päästöjä ilmakehään. Tuulivoima on nopeiten kasvava tuotantomuoto Suomessa tällä hetkellä. Viime vuonna sen kokonaistuotannan osuus kasvoi 41%. 

Asiakkaanamme saat monia rahanarvoisia asiakasetuja

Vattenfallin asiakkaana saat monia rahanarvoisia asiakasetuja laadukkaista tuotteista ja palveluista tunnetuilta yhteistyökumppaneiltamme. 

Kiinteä hinta koko sopimuskauden

Sähkösopimuksella on kiinteä hinta, johon sähkön markkinahinnan muutokset eivät vaikuta. 

Miksi valita Vattenfall sähkösopimus?

Asiantunteva eurooppalainen sähköyhtiö

Vattenfallilla on lähes 10 miljoonaa asiakasta eri puolilla Eurooppaa. Meillä on käynnissä useita kunnianhimoisia kansainvälisiä hankkeita ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi. Kuluttajat valitsivat meidät jo kuudennen kerran peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi.

Kilpailukykyinen hinta

Asiantuntijamme varmistavat, että saat sähköä aina kilpailukykyiseen hintaan. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi säätila, taloustilanne, päästökauppa sekä voimalaitosten huoltokatkot.

Fossiilivapaata sähköä

Myymme vain fossiilivapaata sähköä kotitalouksille ja pienyrityksille. Fossiilittoman sähkön ostajana saat kuukausittain raportin CO2-päästövähennyksistäsi.

”On ennustettu, että maailman energiantarve kasvaa noin 30 % seuraavan vuosikymmenen aikana. Tämä tarkoittaa sitä, että sähkön kysyntä kasvaa niin globaalisti kuin Euroopassa ja meillä Suomessakin. Samanaikaisesti meidän on pyrittävä kaikin keinoin hidastamaan ilmaston lämpenemistä, mikä johtuu suurilta osin fossiilisten polttoaineiden käytöstä. Uusiutuvilla energialähteillä, mukaan lukien tuulienergialla, on keskeinen osa kasvavan energiatarpeen kattamisessa ja ilmaston lämpenemisen hidastamisessa.” 

Tuoteasiantuntija, Vattenfall 

Vattenfall tuulivoima

Vattenfall investoi tuulivoimaan

Vattenfall rakentaa Suomen ensimmäisen teollisen mittakaavan merituulivoimapuiston. Vattenfall on aloittanut yhteishankkeen Metsähallituksen kanssa Suomen ensimmäisen teollisen mittakaavan merituulivoimapuiston rakentamiseksi ja operoimiseksi. Korsnäsiin, Suomen länsirannikolle rakennettavan puiston nimellinen kapasiteetti tulee olemaan 1,3 GW ja mahdollinen vuosituotanto 5 TWh.

Kerro yrityksenne kestävistä valinnoista

Kaikki Vattenfallin fossiilivapaasti tuotettua sähköä ostavat yritysasiakkaat voivat käyttää energiamerkkejä. Vattenfallin energiamerkkien avulla yrityksenne voi viestiä omille asiakkaille ja sidosryhmille, että teillä on fossiilivapaa sähkösopimus ja että työskentelette hiilidioksidipäästöjen vähentämisen eteen. 

Tutustu energiamerkkeihin