• 100 % uusiutuvalla aurinkoenergialla tuotettua alkuperätodistettua sähköä

  • Tuotannosta ei tule hiilidioksidipäästöjä

 

  • Kiinteä hinta koko sopimuskauden ajan

Aurinkosähköä yritykselle

Kun valitset kiinteähintaisen Täysaurinko-sähkösopimuksen pienyritykselle (max. 3x63A), saat 100-prosenttista ympäristöystävällistä aurinkovoimalla tuotettua sähköä samaan hintaan koko sopimuskauden ajan. Valitsemalla myös Vaihto-oikeuden voit pienentää yrityksesi sähkölaskua, jos sähkönhinta laskee sopimuskauden aikana.

Lue Täysaurinko-sopimuksen sopimusehdot

Alkuperätodistettua aurinkosähköä

Kun valitset Vattenfallin Täysaurinko-sopimuksen yrityksellesi, tiedät, että sähkönkulutustasi vastaava määrä sähköä tuotetaan uusiutuvalla aurinkovoimalla. Vattenfallin aurinkosähkö on aina viranomaisten valvomaa, alkuperätodistettua sähköä.

Hankimme vuosittain saman verran aurinkoenergialla tuotettua sähköä kuin mitä yrityksesi käyttää vuoden aikana. Viranomaiset valvovat aurinkosähkön alkuperätakuita. Kaikki ostamamme aurinkovoima on alkuperätodennettu, joka tarkoittaa sitä, että voimme osoittaa missä ja miten se on tuotettu.

Täysaurinko-sähkösopimuksen etuja

  • Aurinkosähkö on tuotettu 100-prosenttisesti uusiutuvalla aurinkovoimalla
  • Aurinkovoima on erittäin vähäpäästöistä
  • Sähkön alkuperämaat ovat Ruotsi, Italia ja Belgia
  • Koko sopimuskauden ajan hinta pysyy samana, jolloin sähkön markkinahinnan muutokset eivät vaikuta hinnoitteluun
  • Lähetämme yrityksellesi hyvissä ajoin ennen sopimuksen päättymistä edullisen uusimistarjouksen

Miten Täysaurinko-sähkösopimus toimii?

Aurinkovoima on aurinkopaneeleilla tuotettua energiaa, jota sähkömyyjä myy asiakkailleen. Aurinkovoima on yksi yrityksesi valittavissasi oleva energian tuotantomuoto, kuten tuuli- ja vesisähkökin.

Vattenfallilla aurinkovoima-sähkösopimuksen nimi on Täysaurinko. Täysaurinko-sopimuksessa saat aurinkosähköä yrityksellesi samalla tavalla, kuin mitä tahansa muuta sähköä. 

Lue lisää aurinkosähkön tuotannosta ja eduistaTee sähkösopimus yrityksellesi

Meiltä saat aina fossiilivapailla tuotantomuodoilla tuotettua sähköä.

Arvioi paljonko yrityksesi kuluttaa sähköä Minkä tyyppiselle yritykselle olet hankkimassa sähkösopimusta? 0 - 30 000 kWh esim. kiinteistöala 30 001 - 60 000 kWh esim. pienteollisuus 60 001 - 100 000 kWh esim. iso maatila 100 000 - 300 000 kWh esim. huoltoasema Lämmitätkö sähköllä? Saat näin tarkemman arvion kuukausittaisesta sähkölaskustasi. Kyllä En Valitse sopimustyyppi


Kysy chatissa