Valitse yrityksellesi aurinkoenergiaa - Täysaurinko 24 kk

Täysaurinko-sähkösopimuksessa käyttämäsi sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvalla ja alkuperätodennetulla aurinkoenergialla.

Kaikki Vattenfallin pienyrityksille ja taloyhtiöille (kulutus alle 300 000 kWh/v.) myymät sähkösopimukset ovat fossiilivapaita. 

Täysaurinko-sopimuksen sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvalla ja alkuperätodennetulla aurinkoenergialla. Aurinkovoima on erittäin vähäpäästöistä, joten se on ympäristöystävällinen vaihtoehto. 

Näytä lisää Vähemmän 24kk CO2-säästösi on n. CO2-säästösi perustuu yrityksesi sähkönkulutusarvioon. Perusmaksu: Hinta: Spot-hinta + Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Tee sopimus Yrityssähkön hinnat alv. 0%

  • 100 % uusiutuvalla aurinkoenergialla tuotettua alkuperätodistettua sähköä

  • Tuotannosta ei tule hiilidioksidipäästöjä

 

  • Kiinteä hinta koko sopimuskauden ajan

Kerro yrityksesi valinnasta

Kun yrityksesi käyttää Vattenfallin Täysaurinko-energiaa, voitte kertoa siitä yrityksenne nettisivuilla liittämällä sinne Vattenfallin Täysaurinko-energiamerkin.

Lataa Täysaurinko-energiamerkki png

Alkuperätodistettua aurinkosähköä

Kun valitset Vattenfallin Täysaurinko-sopimuksen yrityksellesi, tiedät, että sähkönkulutustasi vastaava määrä sähköä tuotetaan uusiutuvalla aurinkovoimalla. Vattenfallin aurinkosähkö on aina viranomaisten valvomaa, alkuperätodistettua sähköä.

Hankimme vuosittain saman verran aurinkoenergialla tuotettua sähköä kuin mitä yrityksesi käyttää vuoden aikana. Viranomaiset valvovat aurinkosähkön alkuperätakuita. Kaikki ostamamme aurinkovoima on alkuperätodennettu, joka tarkoittaa sitä, että voimme osoittaa missä ja miten se on tuotettu.

Täysaurinko-sähkösopimuksen etuja

  • Aurinkosähkö on tuotettu 100-prosenttisesti uusiutuvalla aurinkovoimalla
  • Aurinkovoima on erittäin vähäpäästöistä
  • Sähkön alkuperämaat ovat Ruotsi, Italia ja Belgia
  • Koko sopimuskauden ajan hinta pysyy samana, jolloin sähkön markkinahinnan muutokset eivät vaikuta hinnoitteluun
  • Lähetämme yrityksellesi hyvissä ajoin ennen sopimuksen päättymistä edullisen uusimistarjouksen

Miten Täysaurinko-sähkösopimus toimii?

Aurinkovoima on aurinkopaneeleilla tuotettua energiaa, jota sähkömyyjä myy asiakkailleen. Aurinkovoima on yksi yrityksesi valittavissasi oleva energian tuotantomuoto, kuten tuuli- ja vesisähkökin.

Vattenfallilla aurinkovoima-sähkösopimuksen nimi on Täysaurinko. Täysaurinko-sopimuksessa saat aurinkosähköä yrityksellesi samalla tavalla, kuin mitä tahansa muuta sähköä. 

Lue lisää aurinkosähkön tuotannosta ja eduista

Kysy chatissa