Time in controller:20.6.2024 8.11.58

Kuukausihintainen sähkösopimus

Kiinteähintainen Ilmasto Vakio -sähkösopimus on helppo ja huoleton vaihtoehto sähköä vähän kuluttavalle yritykselle, jonka vuosikulutus on alle 1 500 kWh. Sopimuksessa on kuukausikohtainen kulutusraja joulu-helmikuussa 160 kWh/kk, muina kuukausina 125 kWh/kk. Sopimuksessa on kiinteä kuukausimaksu.

Toistaiseksi voimassaoleva Ilmasto Vakio on helppo ja huoleton vaihtoehto sähköä vähän kuluttavalle yritykselle, jonka vuosikulutus on alle 1 500 kWh. Sopimuksessa on kuukausikohtainen kulutusraja joulu-helmikuussa 160 kWh/kk, muina kuukausina 125 kWh/kk. Sopimuksessa on kiinteä kuukausimaksu. Jos kuukauden kulutus ylittää sopimuksessa mainitun rajan, laskutetaan ylimenevän energiakulutuksen osalta Vattenfallin hinnaston mukainen hinta (snt/kWh) kiinteän kuukausihinnan lisäksi. Ilmasto Vakio -sähkösopimuksen sähkö on tuotettu täysin fossiilivapaasti vesi-, tuuli- ja ydinvoimalla.

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän Kiinteä hinta CO2-säästösi on n. CO2-säästösi perustuu yrityksesi sähkönkulutusarvioon. Kuukausimaksu: Tarjouskampanjan kesto: Kun kulutus ylittää 125 kWh/kk: Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Tee sähkösopimus Yrityshinnat alv. 0%

Ilmasto Vakio sopimusehdot

Sopimusehdot

720-usp-low-co2i.png

Yksiöön tai kaksioon sopiva sähkösopimus

Ilmasto Vakio sähkösopimus on oivallinen valinta pieneen kerrostaloasuntoon. Jos sähkönkulutuksesi on korkeintaan 1500 kWh vuodessa, sopimus sopii sinulle. Sopimuksessa on kuukausikohtainen kulutusraja joulu-helmikuussa 160 kWh/kk, muina kuukausina 125 kWh/kk.

savings-USP-720x250.png

Huoleton kuukausihintainen sähkösopimus

Sähkösopimus on voimassa toistaiseksi. Sopimuksen laskutus perustuu kiinteähintaiseen kuukausimaksuun (€/kk).

Huomioithan, että hinta saattaa muuttua kesken sopimuskauden.

kerrostalot-USP-720x250.png

Fossiilivapaa kiinteä sähkösopimus

Ostamalla tuotteen teet hyvän valinnan. Ilmasto Vakio sähkösopimus on yhdistelmä vesi, tuuli- ja ydinvoimalla tuotettua CO2-vapaata sähköä.

ilmastovakio-illustration-700px.png

Kuukausihintainen helppo ja huoleton sähkösopimus

Ilmasto Vakio -sähkösopimuksen laskutus perustuu kiinteähintaiseen kuukausimaksuun €/kk (alv. 0%). Huomioithan, että hinta saattaa muuttua kesken sopimuskauden. Vattenfall ilmoittaa mahdollisista hinnan muutoksista henkilökohtaisesti. Verkkoyhtiönne laskuttaa sähkönsiirrosta erikseen. 

Sopimuksen vuosittainen kulutusraja on 1500 kWh, joten sopimus soveltuu parhaiten pienyrityksille. Oman vuosikulutusarviosi löydät sähkölaskusta tai Oma energia -palvelusta, jos olet jo Vattenfallin asiakas.

 

Miksi Vattenfall?

Kilpailukykyinen hinta

Asiantuntijamme varmistavat, että saat sähköä aina kilpailukykyiseen hintaan. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi säätila, taloustilanne, päästökauppa sekä voimalaitosten huoltokatkot.

Fossiilivapaata sähköä tavallisen sähkön hinnalla

Myymme vain fossiilivapaata sähköä pienyrityksille ja kotitalouksille. Fossiilittoman sähkön ostajana saat kuukausittain raportin CO2-päästövähennyksistäsi.

Asiantunteva eurooppalainen sähköyhtiö

Vattenfallilla on lähes 10 miljoonaa asiakasta eri puolilla Eurooppaa. Meillä on käynnissä useita kunnianhimoisia kansainvälisiä hankkeita ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi.  Kuluttajat valitsivat meidät  jo kuudennen kerran peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi vuonna 2024.

Kysy chatissa