Time in controller:20.6.2024 9.29.34

Miten ylläpidät aktiivisuutta korona-arjessa?

Korona on muuttanut erityisen paljon yrittäjien arkea. Työn määrä on joko lisääntynyt tai vähentynyt, tai työnteon tavat tai paikka ovat saattaneet muuttua. Haluamme tuoda hyvää mieltä yrittäjien arkeen arpomalla Oura-älysormuksen kaikkien fossiilivapaan yrityssähkötarjouksen pyytäneiden kesken.

Vastaa kysymyksiin ja täydennä yrityksesi yhteystiedot ja voit voittaa itsellesi Oura-älysormuksen. Sormuksen avulla voit tarkkailla omaa aktiivisuuttasi, hyvinvointiasi, sekä unen laatua. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan yksi Oura-sormus. Tutustu arvonnan sääntöihin tästä.

1. Olet mukana arvonnassa

Kun jätät yrityksesi yhteystiedot, olet mukana arvonnassa. Voittajaan olemme yhteydessä osallistumisajan päätyttyä, 30.6.2021 jälkeen. Onnea matkaan! 

2. Räätälöimme tarjouksen

Sähköasiantuntijamme räätälöi sinulle sopivan sähkötarjouksen ja ottaa sinuun yhteyttä. Et kuitenkaan sitoudu tässä vaiheessa vielä mihinkään. 

3. Otamme sinuun yhteyttä

 Puhelinasiakkaidemme tyytyväisyys on kyselyiden mukaan kiitettävää (4,2/5), joten voit odotella puhelua rennoin mielin.  

Miksi Vattenfall?

Kilpailukykyinen hinta

Asiantuntijamme varmistavat, että saat sähköä aina kilpailukykyiseen hintaan. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi säätila, taloustilanne, päästökauppa sekä voimalaitosten huoltokatkot.

Fossiilivapaata sähköä tavallisen sähkön hinnalla

Myymme vain fossiilivapaata sähköä pienyrityksille ja kotitalouksille. Fossiilittoman sähkön ostajana saat kuukausittain raportin CO2-päästövähennyksistäsi.

Asiantunteva eurooppalainen sähköyhtiö

Vattenfallilla on lähes 10 miljoonaa asiakasta eri puolilla Eurooppaa. Meillä on käynnissä useita kunnianhimoisia kansainvälisiä hankkeita ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi.  Kuluttajat valitsivat meidät  jo kuudennen kerran peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi vuonna 2024.

 

 

Mukana Science Based Targets -ohjelmassa

Päästövähennyssuunnitelmamme on vahvistettu Pariisin ilmastosopimuksen mukaiseksi.

Tutustu

Suomen vastuullisin energia-alan toimija

Kuluttajat valitsivat Vattenfallin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi vuonna 2021, jo kolmantena vuonna peräkkäin.

Tutustu

Palkittua yhteiskuntavastuuta

Ecovadisin korkein Platinum-tason luokitus ympäristönäkökohtien, etiikan ja toimitusketjun vastuullisuuden osalta.

Tutustu

Askelia kohti fossiilivapautta

Ilmaston kannalta positiivista kehitystä tapahtuu jatkuvasti. Haluamme kertoa etenemisestä kohti fossiilivapauden tavoitettamme.

Lue lisää

Kysy chatissa