Time in controller:21.4.2024 14.19.54

Asiantuntijamme auttaa sähkösopimuksen valinnassa

Onko sinulla haasteita tietää millainen sähkösopimus olisi yrityksellenne sopiva? Haluatko selkeyttää itsellesi mitä eroa on tavallisella sähkösopimuksella ja spot-sopimuksella? Tiedätkö onko yrityksesi sellainen, joka hyötyy vuoden vaihteessa tapahtuvasta sähköveron muutoksesta?

Me Vattenfallilla haluamme olla yrityksenne apuna sen kaikissa elinkaaren vaiheissa. Autamme yritystänne löytämään sopivan sähkösopimuksen, jonka avulla pystytte vähentämään yrityksenne CO2-päästöjä ja pidämme teidät ajan tasalla, kuinka olette onnistuneet siinä. Lisäksi saatte meiltä neuvoja ja vinkkejä energiatehokkuuteen ja vastuullisuusviestintään.

Haluatko keskustella asiantuntijamme kanssa ennen kuin teet päätöksen sähkösopimuksen valinnasta? Soita yritysasiakaspalveluumme  020 722 9001 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min) (ark. klo 9-17), niin löydämme yrityksenne tarpeeseen sopivimman sähkösopimuksen.

 

 

Mitkä asiat vaikuttavat sähkön hintaan?

Sähkön hinnan heilahteluihin ei ole yhtä selitystä, vaan muutokset aiheutuvat monen tekijän yhteisvaikutuksesta. Hinnan tulkitseminen voikin olla yllättävän haastavaa. Autamme katsomaan hintaa yrityksenne liiketoiminnan kannalta ja löytämään tarpeisiinne sopivan sähkösopimuksen. Hintavaihtelusta voi olla yrityksellenne jopa korvaamatonta hyötyä.

Lue miten sähkön hinta muodostuu

Sähkömarkkinakatsaus pitää sinut ajan tasalla

Sähkön hinta vaihtelee markkinoilla niin maailmantalouden kuin sadetilanteenkin mukaan. Asiantuntijamme Peter Strandberg pitää sinut ajan tasalla sähkön hinnan kehityksestä ja siihen vaikuttavista asioista. 

Lue uusin sähkömarkkinakatsaus

Mitä kilowattitunti tarkoittaa?

Energian mittayksikkönä käytetään kilowattituntia (kWh). Vaikka kWh käsite olisikin tuttu, niin osaammeko määrittää, kuinka paljon 1 kWh on rahassa mitattuna? Paljonko arkiset asiat kuluttavat sähköä ja paljonko niiden käyttäminen maksaa?

Lue paljonko kilowattitunti on rahana

Tee yrityksen tai taloyhtiön sähkösopimus

verkossa-720-3.png

Tee yrityksen sähkösopimus netissä

Valitse sähkösopimus yritykselle, joka sopii aidosti yrityksenne tarpeisiin.

Tee sähkösopimus

Tutustu yritysten sähkösopimuksiin

muutto-720-3.png

Muuttaako yrityksenne?

Autamme yritystänne kaikissa yritysmuuttoon liittyvissä asioissa. Solmi uusi sähkösopimus yritykselle tai siirrä jo olemassa oleva uuteen osoitteeseen vaivattomasti.

Lue lisää

Ota sähkösopimuksesi mukaan

yhteys-720-3.png

Ota yhteyttä yritysasiakaspalveluun

Heräsikö jotain muuta kysyttävää? Ota meihin yhteyttä, niin etsitään yhdessä yrityksellenne toimivimmat energiaratkaisut.

Pyydä sähkötarjous

Soita 020 722 9001 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

Miksi Vattenfall?

Kilpailukykyinen hinta

Asiantuntijamme varmistavat, että saat sähköä aina kilpailukykyiseen hintaan. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi säätila, taloustilanne, päästökauppa sekä voimalaitosten huoltokatkot.

Fossiilivapaata sähköä tavallisen sähkön hinnalla

Myymme vain fossiilivapaata sähköä pienyrityksille ja kotitalouksille. Fossiilittoman sähkön ostajana saat kuukausittain raportin CO2-päästövähennyksistäsi.

Asiantunteva eurooppalainen sähköyhtiö

Vattenfallilla on lähes 10 miljoonaa asiakasta eri puolilla Eurooppaa. Meillä on käynnissä useita kunnianhimoisia kansainvälisiä hankkeita ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi.  Kuluttajat valitsivat meidät  jo kuudennen kerran peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi vuonna 2024.

Kysy chatissa