Kundförmåner för Vattenfalls kunder

Som kund hos Vattenfall får du alltid fossilfritt producerad el samt tips för elbesparingar vilket hjälper dig att spara både klimatet, tid och pengar - hitta kundförmånerna för bättre val i vardagen samt för elbesparingar.

Kundförmåner

Oma energia

Du hittar alla uppgifter för ditt elavtal i Min energi

På tjänsten Min energi kan du sköta alla dina elärenden på ett ställe. Du kan till exempel följa energiförbrukningen och jämföra elanvändningen för olika tidsperioder.

Elinformation

Elinformation och tips för energibesparingar

Elinformation och tips för energibesparingar Energibesparing är ett aktuellt ämne och många funderar på olika knep att använda i hemmet för att sänka elförbrukningen. Vi vill hjälpa dig att få kontroll över din elräkning och vara förberedd på eventuella överraskningar och vi vill vara en pålitlig och ansvarsfull elkompanjon för ditt hem.

Kundservice

Kundservice när du behöver den

För elärenden behövs troligen inte daglig kontakt med elbolaget, men när behovet uppstår, kan du alltid kontakta oss. Via tjänsten Min energi erbjuder Vattenfall en möjlighet att sköta dina elärenden när som helst och för många frågor kan du hitta svaren i webbchatten. Vattenfall erbjuder också kundservice via telefon.

Vattenfalls nyhetsbrev

Vattenfalls nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev får du tips om energibesparingar och aktuell information om elmarknaden. Om du är kund hos Vattenfall och har gett din e-postadress till oss får du nyhetsbrevet automatiskt. Du kan också lägga till din e-postadress i tjänsten Min energi. Om du ännu inte är kund hos Vattenfall kan du beställa nyhetsbrevet via länken nedan.

Som kund hos oss får du en CO2-utsläppsbesparingsrapport

Som kund hos Vattenfall får du varje månad en CO2-utsläppsbesparingsrapport till din e-post. Rapporten berättar om elförbrukningen för de användningsställen som har Vattenfalls elavtal samt om hur mycket du har sänkt dina CO2-utsläpp genom att välja Vattenfalls fossilfritt producerade el.

Läs mer

Kundförmåner hos våra samarbetspartner

Som kund hos Vattenfall får du olika förmåner med pengavärde under hela året. Tillsammans med våra samarbetspartner erbjuder vi bland annat förmåner vid flytt. Några av förmånerna gäller tills vidare. Du kan läsa mer om våra andra kundförmåner genom att beställa vårt nyhetsbrev.