Time in controller:4.8.2020 12.05.33

Yrityksen muutto voi olla stressaavaa ja sähkösopimuksen tekeminen tai siirtäminen saattaa jäädä viime tippaan. Nopeimmin sopimuksen tekeminen onnistuu chatissa tai soittamalla asiakaspalveluun.

Meiltä Vattenfallilta löydätte sekä yrityksellenne että ympäristölle parhaat energiaratkaisut. Kun muuttoon on vielä 5 päivää tai enemmän, sopimus on kätevintä tehdä verkossa.

Tee sopimus verkossa

Miksi Vattenfall?

Kilpailukykyinen hinta

Sähkön hinnan muutoksiin ei ole yhtä selitystä. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi säätila, taloustilanne, päästökauppa sekä voimalaitosten huoltokatkot. Asiantuntijamme varmistavat, että saat sähköä aina kilpailukykyiseen hintaan.

Fossiilitonta sähköä tavallisen sähkön hinnalla

Me vattenfallilaiset teemme yhteistyötä asiakkaiden, kumppaneiden, viranomaisten ja kaupunkien kanssa voidaksemme luopua fossiilisista polttoaineista yhden sukupolven aikana. Myymme vain fossiilivapaata sähköä pienyrityksille ja kotitalouksille. Fossiilittoman sähkön ostajana saat kuukausittain raportin CO2-päästövähennyksistäsi.

Kuluttajat valitsivat meidät  jo toisen kerran peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi vuonna 2020.

Asiantunteva eurooppalainen sähköyhtiö

Meillä on lähes 10 miljoonaa asiakasta eri puolilla Eurooppaa. Vattenfallilla on käynnissä useita kunnianhimoisia hankkeita ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi. Yhtenä esimerkkinä on Vattenfallin ja terästeollisuuden yhteishanke HYBRIT, joka onnistuessaan poistaa terästeollisuuden päästöt lähes kokonaan. Maailmanlaajuisesti terästeollisuus tuottaa kolme kertaa enemmän CO2-päästöjä kuin lentoliikenne. Suomen hiilidioksidipäästöt pienenisivät jopa 7 prosenttia. 

Kysy chatissa