Sähkön tarjouspyyntö yrityksille

Pyydä sähkötarjous

Pyydä tarjous sähkösopimuksesta

Etsitkö yrityksellesi sopivaa sähkösopimusta? Räätälöimme jokaisen sähkösopimuksen aina asiakkaamme liiketoimintaa ja sen tarpeita tukevaksi. Jos kulutuksesi on max 300 MWh/v, ota yhteyttä asiantuntijaamme ja löydämme yhdessä yrityksesi liiketoimintaan sopivan sähkösopimuksen.

Soita numeroon 020 722 9001
(8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min).
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin kello 8–17.
Vastaamme kaikkiin yrityksen asiakkuutta ja sopimuksia koskeviin kysymyksiin. 

Jätä yhteydenottopyyntö lomakkeen kautta, niin olemme teihin mahdollisimman pian yhteydessä yrityksenne tarpeeseen sopivan sähkötarjouksen kanssa.

Ota yhteyttä

Miksi valita Vattenfall sähkösopimus?

Asiantunteva eurooppalainen sähköyhtiö

Vattenfallilla on lähes 10 miljoonaa asiakasta eri puolilla Eurooppaa. Meillä on käynnissä useita kunnianhimoisia kansainvälisiä hankkeita ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi. Kuluttajat valitsivat meidät jo kuudennen kerran peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi.

Kilpailukykyinen hinta

Asiantuntijamme varmistavat, että saat sähköä aina kilpailukykyiseen hintaan. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi säätila, taloustilanne, päästökauppa sekä voimalaitosten huoltokatkot.

Fossiilivapaata sähköä

Myymme vain fossiilivapaata sähköä kotitalouksille ja pienyrityksille. Fossiilittoman sähkön ostajana saat kuukausittain raportin CO2-päästövähennyksistäsi.