Time in controller:24.7.2024 19.35.29

Fossiilivapaata sähköä 

Vattenfall myy Suomessa sähköä monille yhdistyksille ja yhteisöille. Suosittelemme fossiilivapaata Ilmasto Mix -sähkösopimusta, joka on vaivattomin ja suosituin sopimuksemme, sillä hinta on voimassa aina kaksi vuotta kerrallaan eli hinnoittelussa ei tule yllätyksiä. Tiesithän, että Vattenfallin kaikki kuluttajille, yhdistyksille ja pienyrityksille myymät sähkösopimukset ovat fossiilivapaita.

Tutustu sopimusvaihtoehtoihimme

900x500-scouts-nature.jpg

Sähköä kyläyhdistykselle, seurakunnalle tai partiokoloon

Suomessa on yli 100 000 erilaista yhdistystä. Osa yhdistyksistä vuokraa tai omistaa tilan, johon tarvitaan sähköä. Partiolippukuntia on reilut 700 ja monella lippukunnalla on oma kolo, joka tarvitsee sähköä. Me Vattenfallilla myymme nyt jo fossiilivapaata sähköä moniin näistä kohteista. 

Seurakunnilla on omistuksessaan usein useita tiloja. Vattenfall auttaa sopivan sopimuksen löytämisessä, varsinkin jos tilan käyttö jakautuu epätasaisesti ja virka-ajan ulkopuolelle.

Seurantalojen historia alkaa jo 1800-luvun loppupuolelta ja niitä on käytössä noin 2500. Toiminta on pitkälti avointa kansalaistoimintaa ja yhteisiä juhlia. Työväentaloja on jäljellä enää reilut 150, maamiesseuran ja nuorisoseuran taloja yhteensä alle 1000. Monissa näistäkin rakennuksista käytetään Vattenfallin fossiilivapaata sähköä. Kun yhdistyksesi arvomaailmaan kuuluu vastuullisuus, Vattenfall on hyvä valinta sähköntuottajaksi.

Lue lisää vastuullisuudesta

 

900x500-Vattenfall_urban_gardening_317593303.jpg

Sähköä vesiosuuskunnalle tai maatalousyhtymälle

Metsätiloja Suomessa on lähes 265 000, joista perheomisteisia 72 %, metsäyhtymiä 17 % ja kuolinpesien omistuksessa 11 % (Luke, Suomalainen metsänomistaja 2020 -tutkimus). Maatalous- ja puutarhayrityksiä Suomessa on reilut 45 000 kpl (Luke 2020) ja niistä noin 9 % on maatalousyhtymiä eli kahden tai useamman henkilön yhteenliittymiä.

Maatiloilla sähköliittymiä on usein monta. On vaivatonta keskittää sopimukset yhteen paikkaan, meille Vattenfallille ja pyytää laskutus koontilaskuna, jolloin laskusta näkee selkeästi kulutuksen eri liittymissä. Tiesithän, että asiakkaanamme saat myös kuukausittain sähköpostitse CO2-raportin hiilidioksidipäästösäästöistäsi?

Vesiosuuskuntia Suomessa on noin 1300. Vesiosuuskuntien sähkö kuluu lähinnä pumppujen käyttöön. Riistanhoitoyhdistyksiä Suomessa on vajaat 300 ja metsästysseuroja reilut 2700 kpl. Kaikkien yhdistysten ja yhteisöjen sähkösopimukset tehdään Vattenfallin pienyritysmyynnissä.

Myös kuolinpesä tarvitsee sähköä. Kuolinpesiä Suomessa on noin 360 000 ja niistä noin 40 000 omistaa metsää eli usein kuolinpesä hallinnoi metsäyhtymää.

Jos sopimuksen valinta on vaikeaa, ota yhteyttä asiantuntijoihimme

 

Miksi Vattenfall?

Kilpailukykyinen hinta

Asiantuntijamme varmistavat, että saat sähköä aina kilpailukykyiseen hintaan. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi säätila, taloustilanne, päästökauppa sekä voimalaitosten huoltokatkot.

Fossiilivapaata sähköä tavallisen sähkön hinnalla

Myymme vain fossiilivapaata sähköä pienyrityksille ja kotitalouksille. Fossiilittoman sähkön ostajana saat kuukausittain raportin CO2-päästövähennyksistäsi.

Asiantunteva eurooppalainen sähköyhtiö

Vattenfallilla on lähes 10 miljoonaa asiakasta eri puolilla Eurooppaa. Meillä on käynnissä useita kunnianhimoisia kansainvälisiä hankkeita ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi.  Kuluttajat valitsivat meidät  jo kuudennen kerran peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi vuonna 2024.

Kysy chatissa