Omatuotanto yrityksille

Onko yritykselläsi pieni tuulivoimala tai aurinkopaneeleita? Ehkä et tarvitse aina kaikkea tuottamaasi sähköä itse. Sinulla on erinomainen mahdollisuus pienentää sähkölaskuasi, kun voimalasi on hyväksytty ja liitetty pienjänniteverkkoon. Voit myydä sähköverkkoon syöttämäsi energian meille, jos olet sähkönmyyntiasiakkaamme.

Ostamme ylijäämäsähkösi

Silloin kun oma tuotantolaitoksesi tuottaa sähköä enemmän kuin tarvitset yrityksesi käyttöön, syntyy ylijäämäsähköä. Sen voit paikallisen verkkoyhtiösi luvalla syöttää sähköverkkoon. Jos olet Vattenfallin sähkönmyyntiasiakas tai päätät tehdä sähkösopimuksen kanssamme, ostamme sähköverkkoon syöttämäsi sähkön. Maksamme sinulle sähköstä markkinahinnan mukaisesti.

Mitä sähkön Omatuotanto on?

Omatuotannossa sähkön mikrotuottaja myy ylijäämänsä Vattenfallille. Sähkön Omatuotannossa sähkö on tarkoitettu ensisijaisesti asiakkaan omaan käyttöön, ja sähköntuotantoyksikkö on teholtaan enintään 50 kVA. Sähkön syöttö verkonhaltijan jakeluverkkoon on satunnaista ja vähäistä. Yleisimpiä tuotantolaitoksia tällä hetkellä ovat tuulivoimalat, aurinkovoimalat ja pienet biopolttolaitokset.

Lisää tietoa ja hinnasto

Soita 020 722 9001 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min) arkisin klo 9-17

Jätä meille tietosi, otamme yhteyttä sinuun
Kysy chatissa