Valitse pörssisähkö

Määräaikaisen sopimuksen loppuessa voit valita seuraavaksi sopimukseksesi Tuntisähkön. Sen hinta määräytyy täysin läpinäkyvästi tunneittain vaihtuvan Nord Pool -sähköpörssin Suomen hinta-alueen mukaan. Päälle lisätään marginaali ja kuukausimaksu.

Hourly spot 360x125.png


Voit vaihtaa pörssisähköön helposti tämän verkkosivun kautta. Voit myös halutessasi tehdä uuden sopimuksen Oma energiassa tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Calendar 360x125.png


Valitse sopimuksen alkamispäiväksi edellisen sopimuksen päättymisen jälkeinen päivä. Esimerkiksi, jos vanha sopimuksesi päättyisi 1.5., valitse alkamispäiväksi 2.5. 

Valitse tuntihintainen pörssisähkösopimus

Pörssisähkö- eli spot-sopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja vaikuttaa sähkölaskusi loppusummaan. Pörssisähkösopimukset ovat toistaiseksi voimassa. Hinnoittelu noudattaa sähköpörssi Nord Poolin spot-hintoja.  

Tuntisähkö Mix − eli pörssisähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Pörssisähkösopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja pienentää sähkölaskuasi. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti.Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän Spot CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

EKO Tuntisähkö on 100-prosenttisesti uusiutuvaa, tuulivoimalla tuotettua pörssisähköä. Jokaisesta kulutetusta kilowattitunnista menee maksu Suomen Luonnonsuojeluliiton EKOenergialle, joka ohjaa sen ympäristötyötä tekeville järjestöille. Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän EKO CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tunnistaudu ja tee sopimus Klikkaamalla ”Tunnistaudu ja tee sopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.
Kylpytakki päällä kylpyhuoneessa

Opas pörssisähköön

Tutustu paremmin pörssisähkön toimintaperiaatteisiin ja siihen, miten sen avulla voi pienentää sähkölaskua.

Aikuinen katsoo älypuhelinta

Tee uusi määräaikainen sopimus

Voit aina valita myös uuden määräaikaisen sopimuksen.