Min energiförbrukning

Rapporteringstjänst på Min energi

Under Min förbrukning kan du enkelt övervaka hur mycket din elförbrukning varierar från dag till dag eller under de olika årstiderna. Det ökar effektiviteten av din energianvändning och du kan identifiera effekterna av förändringar eller investeringar som du gör gällande din elförbrukning. 

Använd tjänsten helt gratis

Du når våra rapporteringstjänster genom att logga in på Min energi. Om du inte har loggat in på Min energi tidigare måste du registrera ett konto. För att genomföra registreringen behöver du ditt kund- och användningsnummer, giltig e-postadress och bankkod. Du hittar ditt kund- och användningsnummer på fakturan från Vattenfall.

Min energi-tjänst
Om du redan har ett konto på Min energi kan du logga in direkt. Du loggar in med ditt kundnummer och det lösenord som du själv har valt.

Varför ser jag inte mina förbrukningsvärden?

Förbrukningsinformationen som du hittar på Min förbrukning kommer direkt från ditt elnätsbolag. Det är därför en viss fördröjning innan uppgifterna kommer in till Min energi. Det kan också vara fel data och ibland saknas förbrukningsvärden för enskilda dagar eller perioder.

Hittade du inte svaret på din fråga?

På våra kundservicesidor hittar du information om el, flytt, fakturor och Min Energi-tjänst. Vi hjälper gärna dig om du har fler frågor!

Till Kundservice

Skicka meddelande

Vänligen skicka in din fråga via vårt kontaktformuläret nedan så kommer vi att svara dig via e-post. 

Till kontaktformuläret

Ring oss

Tel: 020 722 9000 

Ska du flytta?

Ring vår flyttlinje på tel: 0800 177 733.

Telefontider är vardagar kl. 9–18.