vattenfall-logo-for-websites-200-px.png

Käynnissä on kova väittely siitä, mistä fossiilittomasta energiantuotantomuodosta on suurin apu ilmastonmuutoksen torjunnassa. Kysyimme asiakkailtamme, miten he päätyivät valitsemaan juuri tietyn tuotantomuodon.

 

Ydinvoima

 

Marko, Riihimäki

Täysydin

Tein sopimuksen Vattenfallin kanssa, koska tuote ja hinta oli sopiva. Ilmastonmuutos vaikutti sähköntuotantomuodon valintaan. Täysydin-sähkötuote on hiilineutraali. Ydinvoiman energiantuotanto puhdas koko toiminnan ajan. Ydinvoima on ympäristöystävällisin iso energiantuottaja pohjoisessa, kun ei tuule tai paista. Verkkoasiointi oli hyvin vaivatonta.

 

Täysaurinko

 

Katja, Pori

Täysaurinko

Tein sopimuksen Vattenfallin kanssa, koska sopimus oli halvempi kuin edeltäjänsä. Aurinkovoima on luonnonmukaista sähköä, ilmastomuutoksen liittyvä aktiviinen keskustelu saattoi vaikuttaa sähkösopimuksen tuotantomuodon valintaan. Kunhan sähkö kulkee, se on tärkeintä.

 

Täystuuli

 

Heidi, Hämeenlinna

Täystuuli

Olen aina ollut Vattenfallin asiakas. Aktiivinen keskustelu ilmastonmuutokseen liittyen vaikutti melko paljon sähkösopimuksen valintaan. Keskustelin nuorimman poikani kanssa sähkön tuotantomuodoista. Tutustuin tuulisähköön ja valitsin sen. Omasta mielestäni tuulivoima on vaihtoehdoista ekologisin ja paras ympäristölle.

 

Täysvesi

 

Anja, Mänttä 

Täysvesi

Vattenfallin kanssa asiointi on ollut kätevää ja sähkösopimus on edullinen, kaikki on toiminut. Aktiivinen keskustelu ilmanmuutokseen liittyen vaikutti sähkösopimuksen tuotantomuodon valintaan. On hieno asia, että pystyy jollain konstilla vaikuttamaan. Valitsin vesivoiman, sillä minun korviin kuulosti, että siinä luontoa ajatellaan. Luonto on lähellä sydäntäni, joten se on hieno asia. Asiat ovat Vattenfallin kanssa aina hoituneet, hyvä fiilis ollut.

vattenfall-logo-stacked.png

Vattenfall auttaa ihmisiä ottamaan yksinkertaisia askelia, joilla taistellaan ilmastonmuutosta vastaan. Olemme yksi ensimmäisistä energiayhtiöistä, jotka ovat sitoutuneet luopumaan fossiilisista polttoaineista energiantuotannossaan. Olemme ylpeitä saavutuksistamme, jotka olemme saaneet aikaan yhdessä miljoonien kaltaistesi ihmisten kanssa. 

Kysy chatissa