Ydinsähköä pienyritykselle

 

Kun valitset yrityksellesi kiinteähintaisen Täysydin-sähkösopimuksen (max 300 MWh/v), sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihteluista. Ydinvoima on toimintavarmaa ja sen aiheuttamat C02-päästöt ovat matalia. 

 

Valitse yrityksellesi ydinvoima - fossiilivapaata energiaa ilman lisähintaa

Täysydin-sähkösopimuksessa käyttämäsi sähkö on tuotettu fossiilivapaalla ja alkuperätodennetulla ydinvoimalla, ilman lisähintaa.

Kaikki Vattenfallin pienyrityksille ja taloyhtiöille (kulutus alle 300 000 kWh/v.) myymät sähkösopimukset ovat fossiilivapaita. 

Ydinvoima on tuotantotapana tehokas, toimintavarma ja vähäpäästöinen. Ydinvoimalla on merkittävä rooli ilmastonmuutoksen torjunnassa, koska sen tuotantoprosessissa ei aiheudu kasvihuonekaasupäästöjä.

Näytä lisää Vähemmän CO2-säästösi on n. CO2-säästösi perustuu yrityksesi sähkönkulutusarvioon. Perusmaksu: Hinta: Spot-hinta + Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Tee sopimus Yrityssähkön hinnat alv. 0%

  • Saat 100 % ydinenergialla tuotettua ydinsähköä

  • Ydinsähkö on vähäpäästöistä sähköä

  • Koko sopimuskauden ajaksi kiinteä hinta

Kerro yrityksesi valinnasta

Kun yrityksesi käyttää Vattenfallin Täysydin-energiaa, voitte kertoa siitä yrityksenne nettisivuilla liittämällä sinne Vattenfallin Täysydin-energiamerkin.

Lataa Täysydin-energiamerkki png

Tutustu asiakkaaseemme

Ympäristöarvot ja vastuullisuus saivat Hawkhillin valitsemaan Täysydin-sähkön

 

Kysy chatissa