Time in controller:1.10.2023 9.23.55

Kuukausihintainen sähkösopimus

Kiinteähintainen Ilmasto Vakio -sähkösopimus on helppo ja huoleton vaihtoehto sähköä vähän kuluttavalle yritykselle, jonka vuosikulutus on alle 2 500 kWh. Sopimuksessa on kiinteä kuukausimaksu.

Toistaiseksi voimassaoleva Ilmasto Vakio on helppo ja huoleton vaihtoehto sähköä vähän kuluttavalle yritykselle, jonka vuosikulutus on alle 2 500 kWh. Sopimuksessa on kiinteä kuukausimaksu. Mikäli kuukauden kulutus ylittää 208 kwh/kk, laskutetaan ylimenevän energiakulutuksen osalta Vattenfallin hinnaston mukainen hinta (snt/kWh) kiinteän kuukausihinnan lisäksi. Ilmasto Vakio -sähkösopimuksen sähkö on tuotettu täysin fossiilivapaasti vesi-, tuuli- ja ydinvoimalla.

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän Kiinteä kk-hinta CO2-säästösi on n. CO2-säästösi perustuu yrityksesi sähkönkulutusarvioon. Kuukausimaksu: Tarjouskampanjan kesto: Kun kulutus ylittää 208 kWh/kk: Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Tee sähkösopimus Yrityshinnat alv. 0%

Ilmasto Vakio sopimusehdot

Sopimusehdot

720-usp-low-co2i.png

Fossiilivapaa kiinteä sähkösopimus

Vesi, tuuli- ja ydinvoimalla tuotettua täysin CO2-vapaata sähköä. 

savings-USP-720x250.png

Kilpailukykyinen hinta

Asiantuntijamme varmistavat, että saat sähköä aina kilpailukykyiseen hintaan. Huomioithan, että hinta saattaa muuttua kesken sopimuskauden.

kerrostalot-USP-720x250.png

Huoleton kiinteähintainen sähkösopimus

Sähkösopimus on voimassa toistaiseksi. Sopimuksen laskutus perustuu kiinteähintaiseen kuukausimaksuun. 

ilmastovakio-illustration-700px.png

Täydellinen sopimus kun sähköä kuluu vähän

Ilmasto Vakio -sopimuksen laskutus perustuu kiinteähintaiseen kuukausimaksuun €/kk (alv. 0%), joka pysyy samana 208 kWh/kk kulutukseen saakka, sen ylimenevältä osalta yrityksenne maksaa 12,10 snt/kWh (alv. 0%). Hinta saattaa muuttua kesken sopimuskauden. Verkkoyhtiönne laskuttaa sähkönsiirrosta erikseen. 

Huomioithan, että sopimuksen vuosittainen kulutusraja on 2 500 kWh, joten sopimus soveltuu vaikkapa kampaamoon tai pieneen toimistoon. Oman vuosikulutusarviosi löydät sähkölaskusta tai Oma energia -palvelusta, jos olet jo Vattenfallin asiakas.

 

Miksi Vattenfall?

Kilpailukykyinen hinta

Asiantuntijamme varmistavat, että saat sähköä aina kilpailukykyiseen hintaan. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi säätila, taloustilanne, päästökauppa sekä voimalaitosten huoltokatkot.

Fossiilivapaata sähköä tavallisen sähkön hinnalla

Myymme vain fossiilivapaata sähköä pienyrityksille ja kotitalouksille. Fossiilittoman sähkön ostajana saat kuukausittain raportin CO2-päästövähennyksistäsi.

Asiantunteva eurooppalainen sähköyhtiö

Vattenfallilla on lähes 10 miljoonaa asiakasta eri puolilla Eurooppaa. Meillä on käynnissä useita kunnianhimoisia kansainvälisiä hankkeita ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi.  Kuluttajat valitsivat meidät  jo viidennen kerran peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi vuonna 2023.

Kysy chatissa