Time in controller:24.1.2022 13.03.00

Kiinteä kuukausihinta 20,16 €/kk (alv. 0%)

720-usp-low-co2i.png

Aina fossiilivapaa

Vesi, tuuli- ja ydinvoimalla tuotettua täysin CO2-vapaata sähköä. 

savings-USP-720x250.png

Aina sama kuukausihinta

Sama edullinen ja tasainen kuukausihinta ilman yllätyksiä. 

kerrostalot-USP-720x250.png

Aina helppo & huoleton

Sopimus on voimassa toistaiseksi, 14 päivän irtisanomisajalla.

Ilmasto Vakio - sama hinta joka kuukausi

Ilmasto Vakio sopii hyvin erityisesti pienille yrityksille kuten toimistoille tai vaikkapa kampaamoille. Fossiilivapaassa sopimuksessa on aina sama kiinteä kuukausihinta, joten se on helppo ja huoleton valinta.

Toistaiseksi voimassaoleva Ilmasto Vakio on helppo ja huoleton vaihtoehto sähköä vähän kuluttavalle yritykselle, jonka vuosikulutus on alle 2 500 kWh. Sopimuksessa on kiinteä kuukausimaksu. Mikäli kuukauden kulutus ylittää 208 kwh/kk, laskutetaan ylimenevän energiakulutuksen osalta Vattenfallin hinnaston mukainen hinta (snt/kWh) kiinteän kuukausihinnan lisäksi. Ilmasto Vakio -sähkösopimuksen sähkö on tuotettu täysin fossiilivapaasti vesi-, tuuli- ja ydinvoimalla.

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän Kiinteä kk-hinta CO2-säästösi on n. CO2-säästösi perustuu yrityksesi sähkönkulutusarvioon. Kuukausimaksu: Tarjouskampanjan kesto: Kun kulutus ylittää 208 kWh/kk: Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Tee sopimus Yrityshinnat alv. 0%

ilmastovakio-illustration-700px.png

Täydellinen sopimus kun sähköä kuluu vähän

Ilmasto Vakio -sopimuksen laskutus perustuu kiinteähintaiseen kuukausimaksuun 20,16 €/kk (alv. 0%), joka pysyy samana 208 kWh/kk kulutukseen saakka, sen ylimenevältä osalta yrityksenne maksaa 12,10 snt/kWh (alv. 0%). Verkkoyhtiönne laskuttaa sähkönsiirrosta erikseen. 

Huomioithan, että sopimuksen vuosittainen kulutusraja on 2 500 kWh, joten sopimus soveltuu vaikkapa kampaamoon tai pieneen toimistoon. Oman vuosikulutusarviosi löydät sähkölaskusta tai Oma energia -palvelusta, jos olet jo Vattenfallin asiakas.

 

Miksi Vattenfall?

Kilpailukykyinen hinta

Asiantuntijamme varmistavat, että saat sähköä aina kilpailukykyiseen hintaan. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi säätila, taloustilanne, päästökauppa sekä voimalaitosten huoltokatkot.

Fossiilivapaata sähköä tavallisen sähkön hinnalla

Myymme vain fossiilivapaata sähköä pienyrityksille ja kotitalouksille. Fossiilittoman sähkön ostajana saat kuukausittain raportin CO2-päästövähennyksistäsi.

Asiantunteva eurooppalainen sähköyhtiö

Vattenfallilla on lähes 10 miljoonaa asiakasta eri puolilla Eurooppaa. Meillä on käynnissä useita kunnianhimoisia kansainvälisiä hankkeita ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi.  Kuluttajat valitsivat meidät  jo kolmannen kerran peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi vuonna 2021.

Kysy chatissa