Time in controller:8.2.2023 19.31.11

ilmastovakio-illustration-700px.png

Täydellinen sopimus kun sähköä kuluu vähän

Ilmasto Vakio -sopimuksen laskutus perustuu kiinteähintaiseen kuukausimaksuun €/kk (alv. 0%), joka pysyy samana 208 kWh/kk kulutukseen saakka, sen ylimenevältä osalta yrityksenne maksaa 12,10 snt/kWh (alv. 0%). Hinta saattaa muuttua kesken sopimuskauden. Verkkoyhtiönne laskuttaa sähkönsiirrosta erikseen. 

Huomioithan, että sopimuksen vuosittainen kulutusraja on 2 500 kWh, joten sopimus soveltuu vaikkapa kampaamoon tai pieneen toimistoon. Oman vuosikulutusarviosi löydät sähkölaskusta tai Oma energia -palvelusta, jos olet jo Vattenfallin asiakas.

 

720-usp-low-co2i.png

Fossiilivapaa sähkösopimus

Vesi, tuuli- ja ydinvoimalla tuotettua täysin CO2-vapaata sähköä. 

savings-USP-720x250.png

Kilpailukykyinen hinta

Asiantuntijamme varmistavat, että saat sähköä aina kilpailukykyiseen hintaan. Huomioithan, että hinta saattaa muuttua kesken sopimuskauden.

kerrostalot-USP-720x250.png

Huoleton sähkösopimus

Sähkösopimus on voimassa toistaiseksi. Sopimuksen laskutus perustuu kiinteähintaiseen kuukausimaksuun. 

Miksi Vattenfall?

Kilpailukykyinen hinta

Asiantuntijamme varmistavat, että saat sähköä aina kilpailukykyiseen hintaan. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi säätila, taloustilanne, päästökauppa sekä voimalaitosten huoltokatkot.

Fossiilivapaata sähköä tavallisen sähkön hinnalla

Myymme vain fossiilivapaata sähköä pienyrityksille ja kotitalouksille. Fossiilittoman sähkön ostajana saat kuukausittain raportin CO2-päästövähennyksistäsi.

Asiantunteva eurooppalainen sähköyhtiö

Vattenfallilla on lähes 10 miljoonaa asiakasta eri puolilla Eurooppaa. Meillä on käynnissä useita kunnianhimoisia kansainvälisiä hankkeita ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi.  Kuluttajat valitsivat meidät  jo neljännen kerran peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi vuonna 2022.

Kysy chatissa