Time in controller:27.9.2021 0.27.51

Näin teet yrityksen sähkösopimuksen

Pienet ja keskisuuret yritykset voivat tehdä sähkösopimuksen suoraan verkkosivuillamme valitsemalla yhden alla olevista tuotteista.  Tämä koskee kaikkia yrityksiä, joiden sähkönkulutus on maksimissaan 200 MWh/vuosi. Isommille yrityksille teemme aina räätälöidyn tarjouksen, jätä meille tarjouspyyntö.

Voit aina myös soittaa meille:

020 722 9000 (mpm/pvm)
(ark. klo 8.00–17.00)

Vattenfall yrityksenä

Vattenfall myy sähköä kaikkialle Suomeen. Olemme johtava eurooppalainen energiayhtiö, joka on ollut sähköistämässä teollisuutta ja koteja sekä muuttanut elämää erilaisten innovaatioiden avulla jo yli sadan vuoden ajan. Tavoitteemme on fossiilivapaa elämä yhden sukupolven aikana.

Valitse fossiilitonta sähköä

Pienennä yrityksesi hiilijalanjälkeä, valitse ilmastoystävällinen sähkösopimus. Kaikki pienille ja keskisuurille yrityksille myymämme sähkö on tuotettu vain fossiilittomilla energianlähteillä.

Ilmasto Mix

Ilmasto Mix on kiinteähintainen, määräaikainen sähkösopimus. Sähkön hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan. Sähkö on tuotettu täysin fossiilivapaasti vesi-, tuuli- ja ydinvoimalla. 

Lue lisää Ilmasto Mixistä 

Tuntisähkö Mix

Tuntisähkö Mix on sähkön pörssihintaa seuraava  sähkösopimus. Sähkö on fossiilittomasti tuotettua, eikä sopimus sido määräajaksi. 

Lue lisää Tuntisähkö Mixistä

Täystuuli

100 % tuulivoimalla tuotettua, SLL:n suosittelemaa EKOenergiaa.

Kiinteä hinta koko sopimuskauden ajaksi.

Lue lisää Täystuulesta

Täysydin

Täysydin on 100 % ydinvoimalla tuotettua sähköä. 

Sähkösopimuksessa on yksi kiinteä hinta koko sopimuskauden ajaksi.

Lue lisää Täysytimestä

Täysvesi kvartaali

100 % vesivoimalla tuotettua säköä. Sähkön hinta muuttuu kerran kvartaalissa markkinahintoja mukaillen. Sopimus on toistaiseksi voimassa.

Katso hinnat ja tee sopimus

 

pieni-yritys-vaikuttajana-660x520.jpg

Pienikin yritys voi olla suuri vaikuttaja ilmastoasioissa

Tärkeää pienelle toimijalle on kestävän ajattelutavan omaksuminen ja päätös tehdä päivittäin ilmastoystävällisiä valintoja. Energiankulutuksen tehostaminen myös alentaa yrityksen energiakustannuksia huomattavasti.

Lue artikkeli

yritykselle-sopiva-sopimus-660x520.jpg

Kuinka varmistat, että sähkösopimuksesi on oikeanlainen?

Mistä tiedät, sopiiko yrityksellesi paremmin kiinteähintainen vai pörssihintoja seuraava sähkösopimus? Tai ehkä sinulle on tärkeää, että sähkö on tuotettu fossiilittomalla energialla. 

Lue artikkeli

Kysy chatissa