Kertokaa yrityksenne valinnasta myös asiakkaillenne

Vattenfall on luonut Energiamerkit yritysasiakkaittensa avuksi markkinointi- ja asiakasviestintään. Energiamerkkien avulla Vattenfallin asiakasyritys voi viestiä omille asiakkailleen ja sidosryhmilleen suosivansa fossiilivapaata elämää ja tekevänsä töitä vähentääkseen hiilidioksidipäästöjään.


Kaikki Vattenfallin fossiilivapaasti tuotettua sähköä ostavat yritysasiakkaat ovat oikeutettuja saamaan käyttöönsä Vattenfallin Energiamerkit. Asiakasyrityksemme saavat käyttöönsä  julkaisukelpoiset tiedostot, jotka voit ladata alta.

Vattenfallin Energiamerkin voi laittaa esimerkiksi yrityksen verkkosivuille, sosiaalisen median kanaviin ja mainosmateriaaleihin. Vattenfallin Energiamerkki sopii lisäksi erinomaisesti yhteiskuntavastuu- tai yhteistyökumppanisivulle.

Lataa energiamerkit käyttöösi

Saat käyttöösi monta erilaista formaattia ja kuvakokoa. Taustakuvista löytyy ihmisiä ja maisemakuvia. Viestinä on "Yrityksemme teki valinnan tulevien sukupolvien hyväksi" tai "Käytämme fossiilivapaata energiaa".

Alla olevasta linkistä voit ladata .zip-tiedoston, johon on pakattu kätevästi kaikki eri versiot kolmella kielellä: suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Lataa energiamerkit

Kysy chatissa