Käytämme fossiilivapaata sähköä  osaksi yrityksenne viestintää

Vattenfall on luonut Energiamerkit yritysasiakkaittensa avuksi markkinointi- ja asiakasviestintään. Energiamerkkien avulla Vattenfallin asiakasyritys voi viestiä omille asiakkailleen ja sidosryhmilleen suosivansa fossiilivapaata elämää ja tekevänsä töitä vähentääkseen hiilidioksidipäästöjään.


Kaikki Vattenfallin fossiilivapaasti tuotettua sähköä ostavat yritysasiakkaat ovat oikeutettuja saamaan käyttöönsä Vattenfallin Energiamerkit. Asiakasyrityksemme saavat käyttöönsä  julkaisukelpoiset tiedostot, jotka voit ladata alta.

Vattenfallin Energiamerkin voi laittaa esimerkiksi yrityksen verkkosivuille, sosiaalisen median kanaviin ja mainosmateriaaleihin. Vattenfallin Energiamerkki sopii lisäksi erinomaisesti yhteiskuntavastuu- tai yhteistyökumppanisivulle. Asiakkaamme voi myös teettää tarroja yrityksensä ikkunoihin ympäristöystävällisestä energiavalinnastaan.

 

Autamme kertomaan yrityksenne vastuullisuudesta

300x300-Käytämme-fossiilivapaata-sähköä-kuva.jpg

Lataa energiamerkit yrityksesi viestintään

Lataamastasi tiedostosta löydät kullekin tuotantomuodolle oman energiamerkin, sekä yhden yleisen ilman tuotantomuotoa. Viestinä on "Käytämme fossiilivapaata sähköä".

Alla olevasta linkistä voit ladata .zip-tiedoston, johon on pakattu kätevästi kaikkien eri tuotantomuotojen merkit suomenkielisinä.


Lataa tästä energiamerkit

 

Kysy chatissa