Sähkökatko

Sähkökatko yrityksessä

Jos käyttöpaikallasi on sähkökatko, jakeluverkonhaltijoiden vikapalvelut palvelevat sinua. Löydät oman jakeluverkonhaltijasi tiedot sähkölaskultasi tai sopimusvahvistuksesta.

Energiateollisuus ry:n karttapalvelusta löydät ajantasaiset sähkönjakelun keskeytystiedot.

Vikapalvelunumerosta tietoa kellon ympäri

Jakeluverkonhaltijoilla on ympäri vuorokauden päivystävät vikailmoitusnumerot, joihin voi soittaa sähkön ollessa katki häiriötilanteen vuoksi. Pääset helposti käsiksi oman jakeluverkonhaltijasi päivystysnumeroon yrityksen omien verkkosivujen kautta. Verkkosivut löytyvät myös Energiateollisuus ry:n karttapalvelun kautta.

Varavoima turvaksi sähkökatkoissa

Joissakin sähkönkäyttökohteissa - kuten vanhainkodeissa, vesilaitoksilla ja maatiloilla - kannattaa häiriötön sähkönsaanti varmistaa varavoimakoneella.

Suojaa tietokoneet ja häiriöherkät prosessit UPS-laitteella

Yritysten tietokonejärjestelmät kannattaa yleensä suojata katkeamattoman sähkönsyötön takaavalla UPS-laitteistolla (Uninterruptible Power System). Se syöttää järjestelmään sähköä lyhyiden katkosten ajan sekä suodattaa verkkojännitteestä häiriöitä pois.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Löysitkö vastauksen kysymykseesi?

Asiakaspalvelumme sivuilta löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin sähkösopimuksiin, muuttoon, laskutukseen ja Oma energia -palveluun liittyen. 

Asiakaspalvelu

Pienet ja keskisuuret yritysasiakkaat (max 300 MWh/vuosi)

020 722 9001 (mpm/pvm)
(ark. klo 9-17)

Yhteydenottolomake

Lähetä kysymyksesi oheisen lomakkeen kautta, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Kysy chatissa