Asiakas kertoo: Uotilan lomamökit

Uotilan Edustushuvilat ja lomamökit toimii jo neljännen sukupolven voimin tarjoten kattavasti maatilamatkailua, lomanviettoa ja yrityksille suunnattuja palveluita. Etenkin yritykset käyttävät korkealuokkaisia huviloita järjestäessään kokouksia ja koulutus- sekä juhlatilaisuuksia. Lomamökkitoimintaa tukee toimiva maatila eläimineen. Roineen rannalla, keskellä hämäläista kulttuurimaisemaa oleva lomakylä on voittanut asiakkaidensa luottamuksen lämminhenkisellä palvelullaan. Osa palvelua ovat myös laadukkaat huvilat ja loma-asunnot, joissa kaikki on kunnossa sähköjä myöten.

Pitkäaikainen, luotettava yhteistyökumppani

- Arvostamme Vattenfallia pitkäaikaisena ja luotettavana yhteistyökumppanina, kertoo toimitusjohtaja Mika Uotila. - Meillä on aina ollut hyvä neuvotteluyhteys silloin, kun määräaikaiset sähkösopimuksemme ovat olleet päättymässä. Kyllä kilpailijoidenkin tarjoukset käydään läpi, mutta me pysymme uskollisesti Vattenfallilla. Olemme saaneet sähkömme kilpailukykyiseen hintaan ja meitä on palveltu ystävällisesti.

Useita sähkösopimuksia

Uotilan edustushuviloilla, lomamökeillä ja muilla kiinteistöillä on kaikilla oma sähkösopimuksensa. – Meillä on käytössä määräaikaiset sopimukset, jotka uusitaan kahden vuoden välein. Kaikki on toiminut moitteettomasti.

Tekstiviestipalvelu on arvossaan

- Vattenfallin tarjoamista palveluista tekstiviestipalvelu on meille erittäin tärkeä. Saamme välittömästi matkapuhelimeemme tiedon tulossa olevista sähkönjakelun katkoista eri muuntopiirien osalta. Näin osaamme kertoa asiasta myös asiakkaillemme, huviloiden ja mökkien käyttäjille, Mika Uotila kertoo. - Meille tärkeä palvelu on myös Vattenfallin tarjoama energiaraportti. Siitä voi graafisena esityksenä tai taulukkomuodossa nähdä sähkönkulutuksen jopa tunnin tarkkuudella.

Koko Vattenfallin palveluketju käytössä

Uotilan Edustushuvilat ja lomamökit käyttää myös muita Vattenfallin palveluita, kuten uusien sähköliittymien suunnittelu, puunkaatoapu ja sähkölinjojen siirto. – Lähetämme tässä terveiset Vattenfallille, että maakaapelit ovat täällä maaseudulla ehdottoman tärkeitä. Onneksi Vattenfall tekee jo uudistustöitä tältä osin, kiittää Uotila.

 

Puhtaasti veden voimalla
Tutustu Täysveteen

Tietoa Vattenfallin ympäristötyöstä

Kysy chatissa