Asiakas kertoo: kauneushoitola Life Story

Kauneushoitola Life Storyssa suurin osa hoidoista tehdään ekologisilla, sertifioiduilla tuotteilla. Toiminnan perusperiaatteena on hoitotuotteiden raaka-aineiden laatu, puhtaus ja eettisyys. Tinkimättömänä tavoitteena on tarjota jokaiselle asiakkaalle ainutkertainen, kiireetön käynti. Asiakas saa rauhoittua tunnelmaltaan kodinomaisessa ympäristössä vaikka luomuteetä nauttien. Kävijät saavat myös tietoa tuotteista, niiden taustoista ja käytöstä. Ympäristön kunnioittaminen näkyy yrittäjän arjessa käytännön tekoina.

- Siirryin Vattenfallille saatuani yrittäjille suunnatun tarjouksen, jota jäin miettimään. Mielestäni olisi hyvä silloin tällöin kilpailuttaa myös energiayhtiö ja katsoa tarkemmin, miten yritys toimii ja mitä se tarjoaa. Sähkötuotteiden ekologisuus painoi valinnassani ja siksi valitsin Täysvesi-sopimukset samalla kertaa yritykselleni ja kotiin. Ilman ekologista vaihtoehtoa en varmastikaan olisi siirtynyt Vattenfallin asiakkaaksi, kertoo Life Storyn omistaja, SKY kosmetologi Heidi Hatakka.

Asiakkaaksi siirtyminen tapahtui vaivattomasti sen jälkeen, kun Heidi Hatakka oli perehtynyt Vattenfallin tuotteisiin sekä yrityksen toimintaan laajemmin kuten arvoihin ja ympäristötyöhön. Kaikki tarvittava tieto löytyi Vattenfallin kotisivuilta internetissä.

- Minun oli hyvin helppo siirtyä Vattenfallin asiakkaaksi. Tein netin kautta molemmat sopimukset. Sopimusten vahvistukset tulivat postitse, eli itse ei tarvinnut tehdä oikeastaan mitään, kertoo Hatakka.

Ympäristön huomioon ottaminen näkyy Life Storyn toiminnassa. Vastuullisuutta on sekin, että asioista otetaan selvää.
- Olen löytänyt asiakkuuteeni liittyvät tiedot selkeästi nettisivuilta. Samalla kokeilin laskureita, jotka antavat tietoa omasta hiilijalanjäljestäni. Tämä on minulle merkityksellistä tietoa. Minut tunnetaan kädentaidoista, niiden arvostamisesta ja arvojen mukaan toimimisesta. On luonnollista, että tämä näkyy myös sähkönkäytössäni, toteaa Heidi Hatakka. 

 

Puhtaasti veden voimalla
Tutustu Täysveteen

Tietoa Vattenfallin ympäristötyöstä

Kysy chatissa