Asiakas kertoo: hitsaus- ja asennusliike Kulin

Hitsaus- ja asennusliike Kulin toimii Ylöjärvellä keskittyen metallin alihankintatöihin. Vuonna 1979 perustettu perheyritys valmistaa myös koneen osia sekä tekee erilaisia tilaustöitä. Vakiintuneella yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta, joka arvostaa Hitsaus- ja asennusliike Kulinia monipuolisuudesta, ajallaan olevista toimituksista ja hyvästä työn laadusta.

Täsmätarjouksella Vattenfallin asiakkaaksi

- Siirryimme Vattenfallin asiakkaaksi jo vuonna 2005 yrittäjille suunnatulla täsmätarjouksella. Se sopi meille perheyrityksenä ja yrittäjänä oikein hyvin. Kun tämä määräaikainen sopimus päättyi ajallaan, Vattenfall lähetti uuden tarjouksen. Tällä kampanjatarjouksella saimme hyvähintaisen sähkösopimuksen. Nyt meillä on Täysvesi-sopimus, joka on voimassa 24 kuukautta, kertoo yrityksen edustaja Ville Kulin.

Oikea-aikainen palvelu ratkaisee

- Olemme pysyneet Vattenfallin asiakkaana, koska hinnat ja sopimukset ovat kohdillaan. Tarjous jatkosta on tullut oikeaan aikaan, joten siihen on ollut helppo tarttua, toteaa Kulin.
Täysvesi-sopimuksen etuina Kulin näkee myös ympäristöasiat. - Valittiin eri sopimusmuodoista juuri Täysvesi, koska meidän mielestämme paras vaihtoehto on vesivoimalla tuotettu sähkö.

OnLinen avulla sähköasiat hoituvat

Vattenfallin palveluista käytössä on ollut esimerkiksi tekstiviestipalvelu, jonka avulla on kätevä ilmoittaa sähkömittarin lukemat. Myös asiakkaille suunnattu OnLine-palvelu internetissä on aktiivisessa käytössä.
- OnLine on hyvä paikka seurata omia sähköasioita, toteaa Ville Kulin.

Mutkatonta palvelua myös verkon osalta

- Vattenfallin palvelu on aina ollut mutkatonta. Myrskyistä huolimatta sähköt ovat pysyneet päällä ja koneet käytössä, kertoo Ville Kulin, joka kiittää näin myös Vattenfall Verkkoa hyvin toimivasta palvelusta.

 

Puhtaasti veden voimalla
Tutustu Täysveteen

Tietoa Vattenfallin ympäristötyöstä

Kysy chatissa