Jokainen ympärillämme oleva asia on joskus ollut jonkun unelma. 
 

Ilman unelmia meillä ei olisi puhelinta, tietokonetta – tai edes sähköä. Se, että uskallamme unelmoida paremmasta maailmasta, vie meitä jatkuvasti eteenpäin. Vattenfallilla on suuri unelma: haluamme, että Suomi on fossiilivapaa yhdessä sukupolvessa. Sinä voit tehdä kanssamme unelmasta totta. Tee sähkösopimus, joka takaa että sähkösi on tuotettu uusiutuvilla luonnonvaroilla.


Meidän tehtävämme on pitää huolta, että myös lapsemme saavat elää onnellisessa ja turvallisessa maailmassa. Meidän tehtävämme on unelmoida jatkuvasti paremmasta maailmasta ja tehdä pieni teko kerrallaan unelmastamme totta.

  • Pieni teko jolla on iso vaikutus
  • Valitse fossiilittomasti tuotettu sähkösopimus
  • Voit valita 24 kk määräaikaisen tai toistaiseksi voimassa olevan.
Tee ilmastoystävällinen sähkösopimus

Fossiilittomat Energialähteemme

Vattenfallin asiakkaana voit aina valita, millä tuotantovalla sähkösi on tuotettu.

Tuulivoima

Tuulivoima on Euroopan nopeimmin kasvava energiantuotantomuoto ja sillä on merkittävä rooli maailmanlaajuisten ilmastotavoitteiden saavuttamisessa.

Tutustu tuulivoimaan

Vesivoima

Vesivoima on uusiutuva energialähde, joka on taloudellisesti houkuttelevaa ja toimitusvarmaa sekä aiheuttaa ainoastaan vähäisiä CO2-päästöjä.

Tutustu vesivoimaan

Ydinvoima

Ydinvoima on toimintavarmaa ja sen aiheuttamat C02-päästöt ovat matalia. EU:n päästöttömästä sähköntuotannosta noin 50 % tuotetaan ydinvoimalla.

Tutustu ydinvoimaan

Aurinkovoima

Aurinkovoima on uusiutuva energianlähde jota riittää noin  6,5 miljardiksi vuodeksi. Se on myös yksi nopeimmin kehittyvistä energiantuotantomuodoista. 

Tutustu aurinkovoimaan

Kysy chatissa