Muuttoilmoitus

 

Muuttoon liittyy paljon asioita, jotka täytyy muistaa hoitaa. Yksi niistä on muuttoilmoituksen tekeminen.

Kun muutto uuteen kotiin alkaa lähestyä, muistathan tehdä siitä muuttoilmoituksen Maistraatille. Muuttoilmoituksen voi tehdä aikaisintaan 30 päivää ennen muuttoa, mutta viimeistään viikko muuton jälkeen. Kun ilmoitus on rekisteröitynyt, siitä siirtyy tieto automaattisesti viranomaisille.

 

Tee muuttoilmoitus

 

Voit tarkistaa mille organisaatioille osoitteesi päivittyy automaattisesti Postin kautta.

 

Muuttoilmoitus ja sähkösopimus

Uusi koti häämöttää jo, mutta ehkä kaikista raskain osuus, nimittäin itse muutto, on vielä edessä. Me Vattenfallilla tunnemme tuskasi ja pyrimme tekemään muuttoon liittyvät sähköasiat sinulle mahdollisimman helpoksi. Ainut asia, mitä sinun tulee hoitaa, on tehdä uusi sähkösopimus kanssamme ja me hoidamme loput.

Helpoiten teet uuden sähkösopimuksen verkossa, mieluiten 2 viikkoa ennen muuttoa tai ihan viimeistään 4 päivää etukäteen. Hoidamme puolestasi myös vanhan sähkösopimuksen päättämisen, riippumatta siitä minkä yhtiön asiakas olet. Sinun ei myöskään tarvitse itse ottaa yhteyttä sähkönsiirtoyhtiöön.

Jos olet unohtanut hoitaa tämän ja muuttoon on enää pari päivää, soita asiakaspalveluumme 0800 177 733 (ma–pe klo 9–18).

 

Meiltä saat sähkösopimuksen kaikkialle Suomeen

Helpota muuttoasi ja tee uusi sähkösopimus jopa 90 päivää etukäteen. Yksi asia vähemmän stressattavana. 

 

Tee sähkösopimus

 

Halutessasi vanhan sähkösopimuksen irtisanominen ja sähkön siirron varmistaminen uuteen asuntoon jää meidän tehtäväksemme ja sinä voit keskittyä tärkeimpään; itse muuttoon.

Tee sopimus verkossa