Saitko meiltä sähkötarjouksen?

Näin uusit sähkösopimuksesi.

Matka kohti fossiilitonta tulevaisuutta

Osallistu kanssamme muutokseen.

Tavoitteemme

Olemme olleet sähköistämässä teollisuutta, tuottaneet sähköä koteihin sekä muuttaneet elämää monien innovaatioiden ja yhteistyön avulla yli sadan vuoden ajan. Tavoitteemme on pyrkiä mahdollistamaan fossiiliton elämä yhden sukupolven kuluessa. Jotta onnistumme siinä, meidän on yhtenä Euroopan johtavista energiayhtiöistä oltava itse fossiilittomia.

Tutustu brändiimme

Huoleton lapsuus

Kysyimme lapsilta ja nuorilta, mitkä ovat heidän suurimmat huolensa nyt ja tulevaisuudessa. Tulos oli paljon puhuva. Kahdeksi suurimmaksi huolenaiheeksi osoittautuivat ilmastonmuutos ja siitä johtuvat luonnonkatastrofit. Näiden huolien torjumiseksi tulemme panostamaan merkittävästi ratkaisuihin, joiden avulla voimme elää puhtaammin, ilmastosta ja lapsistamme huolehtien.

Ilmastotavoitteemme

Ilmasto Mix

Ilmasto Mix on 100-prosenttisesti ilmastoystävällinen sähkötuote, joka ei sisällä lainkaan fossiilisia polttoaineita. Sopimuksen hinta on kiinteä, eikä siihen tule muutoksia sopimuskauden aikana. Se on tuotettu tuuli-, vesi- ja ydinvoimalla. Ilmasto Mix on erinomainen tuote perheille, jotka haluavat pudottaa hiilijalanjälkeään ilman lisäkustannuksia.

Tutustu tuotteeseen

Vaihto-oikeus on tuote, joka suojaa sähkön hinnan muutoksilta. Vaihto-oikeus  mahdollistaa sopimustyypin vaihdon milloin tahansa, vaikka sinulla olisi sitova määräaikainen sähkösopimus.

Tutustu Vaihto-oikeuteen
Kysy chatissa