VATTENFALLIN SOPIMUSUUSINNAN JOPO-ARVONNAN SÄÄNNÖT 20.08.–15.09.2017

  1. Arvontojen järjestäjänä toimii Vattenfall Oy, Televisiokatu 4 A, 00240 Helsinki (myöhemmin tässä tekstissä “arvonnan järjestäjä”).
  2. Arvontoihin osallistuvat kaikki 20.08.–15.09.2017 välisenä aikana Vattenfall.fi:ssä sähkösopimustaan Vattenfall Oy:n kanssa jatkaneet Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt, yksi osallistumiskerta per henkilö. Osallistumisoikeutta ei ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.
  3. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ja peruuntuneita sähkösopimuksia ei hyväksytä arvontaan.
  4. Arvonnat suoritetaan arvonnan järjestäjän tiloissa arvonnan järjestäjän toimesta neljän viikon kuluessa arvonta-ajan päättymisestä.
  5. Osallistuneiden kesken arvotaan 1 (yksi) Helkama Jopo 24” -polkupyörää (arvo 445 euroa). Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tavaraan. Arvonnan voittaja valitsee palkinnon. Valittavina väreinä on musta, valkoinen tai turkoosi Jopo tai jokin kesän 2017 kausiväreistä, jos väriä on arvonnan suorituksen ajankohtana saatavilla.
  6. Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnoista maksettavan arpajaisveron.
  7. Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ja palkinnot toimitetaan voittajille arvonnan jälkeen.
  8. Arvonnan järjestäjä ei ota vastuuta kilpailua koskevan kampanjasivun toimivuudesta tai osallistumisista, jotka keskeytyvät tai katoavat teknisten ongelmien vuoksi.
  9. Palkintojen voittajat vapauttavat arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkintojen vastaanottamiseen tai käyttöön tai niissä ilmeneviin vikoihin. Arvonnan järjestäjän kokonaisvastuu kutakin osanottajaa kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen kokonaisarvoa. Mainitut vastuunrajoitukset eivät kuitenkaan rajoita kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.
  10. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailusääntöjä ja kilpailun järjestäjän päätöksiä. Kampanjan järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

Siirry sopimusuusintaan

Kysy chatissa