Time in controller:1.10.2023 9.40.32

Valitse EKOenergiaa

EKO Tuntisähkö on 100-prosenttisesti uusiutuvaa, tuulivoimalla tuotettua pörssisähköä. EKO Tuntisähkö on Suomen Luonnonsuojeluliiton suosittelemaa, tuulivoimalla tuotettua EKOenergiaa. Pörssisähkösopimuksella eli spot-sopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja vaikuttaa sähkölaskusi loppusummaan. Hinnoittelu noudattaa sähköpörssi Nord Poolin tunneittain päivittyviä spot-hintoja. 

 

EKO Tuntisähkö on 100-prosenttisesti uusiutuvaa, tuulivoimalla tuotettua pörssisähköä. Jokaisesta kulutetusta kilowattitunnista menee maksu Suomen Luonnonsuojeluliiton EKOenergialle, joka ohjaa sen ympäristötyötä tekeville järjestöille. 

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän EKO CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Perusmaksualennuksen kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Maksutapa: Lasku Tee sähkösopimus Klikkaamalla ”Tee sähkösopimus” –painiketta sinut ohjataan ensin tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset tekemään sopimuksen tilauslomakkeella.

EKO Tuntisähkö sopimusehdot

Sopimusehdot

Hyödynnä vuorokauden edullisimmat tunnit

Hyödynnä sähkön hinnan muutokset ajoittamalla kulutuksesi edullisille tunneille.

Tue luonnonsuojelua

EKO Tuntisähkö on Suomen Luonnonsuojeluliiton suosittelemaa, tuulivoimalla tuotettua energiaa. EKO energia -ympäristömerkki takaa, että sähkö on tuotettu tuulivoimalaitoksessa, joka on sijoitettu suojeltujen luontokohteiden- ja tärkeiden lintualueiden ulkopuolelle.

Läpinäkyvä, pörssiä seuraava hinnoittelu

Hinnoittelu noudattaa sähköpörssi Nord Poolin tunneittain päivittyviä spot-hintoja. 

Large Screen 72 DPI-Vattenfall_Markets.png (Ilmasto Kvartaali).png

 

Miten pörssisähkösopimus toimii?

Tuotteen hinta vaihtelee tuntikohtaisesti. EKO Tuntisähkö -tuotteen hinta perustuu Suomen hinta-alueen sähköpörssin hintoihin, joihin lisätään arvonlisävero, Vattenfallin välityspalkkio eli marginaali ja kuukausihintainen perusmaksu.

Seuraavan päivän tuntihinnat julkaistaan edeltävän päivän iltapäivänä. Löydät historialliset hinnat, kuluvan päivän ja seuraavan päivän tuntihinnat Spot -hinnat sivun kuvaajasta, Oma energia -palvelusta ja Fingrid Tuntihinta -sovelluksesta.

Lue lisää tuotteen käytöstä Pörssisähköoppaasta

Kenelle EKO Tuntisähkö sopii?

EKO Tuntisähkö -sähkösopimus sopii kaikenkokoisiin koteihin, mutta erityisesti niille, jotka haluavat vaikuttaa itse sähkölaskun loppusummaan. Tämä onnistuu painottamalla sähkönkulutustaan edullisille tunneille ja vähentämällä sähkön käyttöä kalleimpina tunteina. Optimointi vaatii aktiivista tuntihintojen seuraamista, mutta rahalliset vaikutukset voivat olla suuria. 

EKO Tuntisähkötuote sopii myös niille, jotka haluavat valinnallaan tukea Suomen Luonnonsuojeluliiton toimintaa. 

Tutustu tuntispot-hintoihin sähköpörssissä

Katso kaikki pörssisähkösopimuksemme

720x250-icon.aurinkopaneelit.jpg

Lisää säästöä sähkölaskuun?

 

Tutustu ilmalämpöpumppuihin

Tutustu aurinkopaneelipaketteihin

 

Aurinkopaneelit_pyöreä.png