Helsinki City Festival arvonnan säännöt

Vattenfallin sähkönmyyntikampanjan Helsinki City Festival VIP-lippu arvonnan säännöt

  • Arvonnan järjestäjänä toimii Vattenfall Oy, Fredriksberg B 4. kerros, Konepajankuja 3B, 00510 Helsinki (myöhemmin tässä tekstissä “arvonnan järjestäjä”).
  • Arvontaan osallistuvat kaikki 1.6.-10.6.2024 Vattenfallin sähkökampanjassa https://www.vattenfall.fi/kampanjat/frank/) opiskelijan sähkösopimuksen tehneet ja verkkosivuiltamme (https://www.vattenfall.fi/sahkosopimukset/opiskelija/) sopimuksen tehneet Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Arvonnan järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä, jotka estävät arvontaan osallistumisen.
  • Arvonta suoritetaan arvonnan järjestäjän tiloissa arvonnan järjestäjän toimesta neljän viikon kuluessa arvonta-ajan päättymisestä.
  • Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja palkinto toimitetaan voittajalle postitse.
  • Osallistuneiden kesken arvotaan 2 kpl (kaksi) 249 €:n arvoiset VIP-liput yhdelle voittajalle. Palkinnon kokonaisarvo on 498 € (euroa). Helsinki City Festivaali on uusi huipputähtien jättifestivaali. Festivaali järjestetään 14.-15.6.2024 Helsingin Töölössä Bolt Areenan alueella. Lue lisää: Helsinki City Festival 14.-15.6.2024 x Bolt Arena. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai tavaraksi eikä luovuttaa toiselle.
  • Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnoista maksettavan arpajaisveron.
  • Arvonnan järjestäjä ei ota vastuuta kampanjasivun toimivuudesta tai osallistumisista, jotka keskeytyvät tai katoavat teknisten ongelmien vuoksi.
  • Arvonnan järjestäjä sitoutuu tietosuojaselosteen mukaiseen henkilötietojen käsittelyyn, https://www.vattenfall.fi/kayttoehdot-ja-tietosuojaseloste/tietosuojaseloste/.
  • Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkintojen vastaanottamiseen tai käyttöön tai niissä ilmeneviin vikoihin. Arvonnan järjestäjän kokonaisvastuu kutakin osanottajaa kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen kokonaisarvoa. Mainitut vastuunrajoitukset eivät kuitenkaan rajoita kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.
  • Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnansääntöjä ja arvonnan järjestäjän päätöksiä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä omilla internet-sivuillaan.
Kysy chatissa