Time in controller:6.7.2022 6.27.43

720-usp-low-co2i.png

Ilmastoystävällinen

Fossiilivapaa sähkösopimus, jonka sähkö on tuotettu vesi, tuuli- ja ydinvoimalla. 

720-usp-ilmastomix.png

Alkuperätodennettu

Kaikki ostamasi sähkö on alkuperätodennettua, eli sähkönkulutustasi vastaava määrä sähköä tuotetaan fossiilivapaasti.

720-usp-kiintea-hinta-2.png

Yksi hinta, ei muutoksia

Ilmasto Mix -sähkösopimuksen hinta on kiinteä, eikä siihen tule muutoksia sopimuskauden aikana.

720-usp-helppojahuoleton.png

Helppo & huoleton

Ilmastoystävällinen, kiinteähintainen sähkösopimus on täysin huoleton koko sopimuskauden ajan.

ilmastomix-kuvitus-3.png

Kenelle Ilmasto Mix sopii?

Kaikille, jotka haluavat pienentää kotinsa, vapaa-ajan asuntonsa, pienyrityksensä tai taloyhtiönsä hiilijalanjälkeä. Ilmastoystävällinen sähkösopimus on helppo valinta, jolla on iso vaikutus. Et maksa valinnastasi lainkaan lisähintaa.

Valitse Ilmasto Mix

Ilmasto Mix -sähkösopimus on tuotettu eri fossiilivapaiden tuotantomuotojen yhdistelmällä. Sopimus auttaa pienentämään kotisi, pienyrityksesi tai taloyhtiösi CO2-päästöjä.

Ilmasto Mix -sopimuksella, et maksa koskaan lisähintaa fossiilivapaasta valinnastasi. Jos suosit tiettyä tuotantomuotoa, voit valita määräaikaisen sopimuksen tuotantomuodoksi 100% vesi-, tuuli-, aurinko- tai ydinvoimaa.

Ilmasto Mix -sopimus sopii kaikkiin koteihin ja se on huoleton vaihtoehto pitkäksi aikaa. Sähkön hinta pysyy samana koko 24 kuukauden sopimuskauden ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihtelusta. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti vesi, tuuli- ja ydinvoimalla ilman lisähintaa.

 

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän 24 kk CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Tarjouskampanjan kesto: Hinta: Spot-hinta + Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Tee sopimus

Määräaikaisessa Ilmasto Mix -sopimuksessa yrityksesi (kulutus alle 300 000 kWh/v.) sähkön hinta pysyy samana koko 24 kuukauden sopimuskauden ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihtelusta. Et maksa lisähintaa fossiilivapaasti vesi, tuuli- ja ydinvoimalla tuotetusta sähköstä. 

Näytä lisää Vähemmän Yritys- sähkö CO2-säästösi on n. CO2-säästösi perustuu yrityksesi sähkönkulutusarvioon. Perusmaksu: Hinta: Spot-hinta + Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Tee sopimus Yrityssähkön hinnat alv. 0%


Mitä on fossiilivapaa energia?

Fossiilivapaa energiantuotanto ei sisällä fossiilisia energialähteitä.

Fossiilisilla energian tuotantomuodoilla tarkoitetaan uusiutumattomilla energialähteillä kuten öljyllä, maakaasulla tai kivihiilellä tuotettua energiaa. Nimitys ”fossiilinen” tulee siitä, että ne ovat syntyneet muinaisten eliöiden jäänteistä miljoonien vuosien aikana.  Niihin perustuva energiantuotanto aiheuttaa ilmastolle haitallisia hiilidioksidipäästöjä. 

Koska ilmastonmuutos on yksi aikamme suurimmista haasteista on tärkeää, että ihmiskunta pystyy siirtymään vähäpäästöisiin energiamuotoihin. Tavoitteenamme Vattenfallilla on mahdollistaa fossiilivapaan elämä yhden sukupolven aikana.

Tuulivoima

Tuulivoima on Euroopan nopeimmin kasvava energiantuotantomuoto ja sillä on merkittävä rooli maailmanlaajuisten ilmastotavoitteiden saavuttamisessa.

Tutustu tuulivoimaan

Vesivoima

Vesivoima on uusiutuva energialähde, joka on taloudellisesti houkuttelevaa ja toimitusvarmaa sekä aiheuttaa ainoastaan vähäisiä CO2-päästöjä.

Tutustu vesivoimaan

Ydinvoima

Ydinvoima on toimintavarmaa ja sen aiheuttamat C02-päästöt ovat matalia. EU:n päästöttömästä sähköntuotannosta noin 50 % tuotetaan ydinvoimalla.

Tutustu ydinvoimaan

Aurinkovoima

Aurinkovoima on uusiutuva energianlähde jota riittää noin  6,5 miljardiksi vuodeksi. Se on myös yksi nopeimmin kehittyvistä energiantuotantomuodoista. 

Tutustu aurinkovoimaan

Kysy chatissa