Time in controller:21.10.2021 11.14.51

Perusmaksu: 3,95 € / kk  |  Sähkö: 8,45 snt / kWh

720-usp-low-co2i.png

Ilmastoystävällinen

Fossiilivapaa sähkösopimus, jonka sähkö on tuotettu vesi, tuuli- ja ydinvoimalla. 

720-usp-ilmastomix.png

Alkuperätodennettu

Kaikki ostamasi sähkö on alkuperätodennettua, eli sähkönkulutustasi vastaava määrä sähköä tuotetaan fossiilivapaasti.

720-usp-kiintea-hinta-2.png

Yksi hinta, ei muutoksia

Ilmasto Mix -sähkösopimuksen hinta on kiinteä, eikä siihen tule muutoksia sopimuskauden aikana.

720-usp-helppojahuoleton.png

Helppo & huoleton

Ilmastoystävällinen, kiinteähintainen sähkösopimus on täysin huoleton koko sopimuskauden ajan.

ilmastomix-kuvitus-3.png

Kenelle Ilmasto Mix sopii?

Kaikille, jotka haluavat pienentää taloutensa hiilijalanjälkeä. Ilmastoystävällinen sähkösopimus on helppo valinta, jolla on iso vaikutus. Et maksa valinnastasi lainkaan lisähintaa.

  • Fossiilivapaa
  • Reilu sopimus, jossa kiinteä hinta
  • Ei lisämaksua alkuperätodennetusta sähköstä
Tee sähkösopimus


contract-business-720-202.png

Yritykselle fossiilivapaa sähkösopimus

Vuoden 2019 aikana vähensimme Suomessa pienten- ja keskisuurten yritysasiakkaittemme kanssa 29 001 tonnia CO2-päästöjä. Se vastaa 67 601 puuta tai yli 184 miljoonaa  autolla ajettua kilometriä.

Tee sinäkin yritykselle fossiilivapaa sähkösopimus

 

Small Screen 72 DPI-Vattenfall_Lens_Offshore_Wind_11.png

Ilmasto Mix pienentää hiilijalanjälkeä

Monien kotitalouksien sähkö sisältää erilaisia tuotantomuotoja, myös fossiilisia polttoaineita. Siirtymällä Ilmasto Mix -sähkösopimukseen kotitalouden CO2-päästöt pienenisivät vuodessa määrällä, joka vastaa yhtä yhden hengen edestakaista lentomatkaa Suomesta Thaimaahan.

Me Vattenfallilla olemme päättäneet mahdollistaa fossiilivapaan elämän yhden sukupolven aikana. Onnistuaksemme meidän täytyy yhtenä Euroopan suurimmista energiayhtiöistä alkaa toimia itse täysin fossiilivapaasti. Lisäksi meidän tulee auttaa kaikin mahdollisin keinoin ympäröivää yhteiskuntaa tekemään samoin. 


Mitä on fossiilivapaa energia?

Fossiilivapaa energiantuotanto ei sisällä fossiilisia energialähteitä.

Fossiilisilla energian tuotantomuodoilla tarkoitetaan uusiutumattomilla energialähteillä kuten öljyllä, maakaasulla tai kivihiilellä tuotettua energiaa. Nimitys ”fossiilinen” tulee siitä, että ne ovat syntyneet muinaisten eliöiden jäänteistä miljoonien vuosien aikana.  Niihin perustuva energiantuotanto aiheuttaa ilmastolle haitallisia hiilidioksidipäästöjä. 

Koska ilmastonmuutos on yksi aikamme suurimmista haasteista on tärkeää, että ihmiskunta pystyy siirtymään vähäpäästöisiin energiamuotoihin. Me Vattenfallilla olemme päättäneet mahdollistaa fossiilivapaan elämän yhden sukupolven aikana.

Tuulivoima

Tuulivoima on Euroopan nopeimmin kasvava energiantuotantomuoto ja sillä on merkittävä rooli maailmanlaajuisten ilmastotavoitteiden saavuttamisessa.

Tutustu tuulivoimaan

Vesivoima

Vesivoima on uusiutuva energialähde, joka on taloudellisesti houkuttelevaa ja toimitusvarmaa sekä aiheuttaa ainoastaan vähäisiä CO2-päästöjä.

Tutustu vesivoimaan

Ydinvoima

Ydinvoima on toimintavarmaa ja sen aiheuttamat C02-päästöt ovat matalia. EU:n päästöttömästä sähköntuotannosta noin 50 % tuotetaan ydinvoimalla.

Tutustu ydinvoimaan

Aurinkovoima

Aurinkovoima on uusiutuva energianlähde jota riittää noin  6,5 miljardiksi vuodeksi. Se on myös yksi nopeimmin kehittyvistä energiantuotantomuodoista. 

Tutustu aurinkovoimaan

Kysy chatissa