Time in controller:4.12.2021 19.57.54

Kiinteä kuukausihinta 15€/kk

720-usp-low-co2i.png

Aina fossiilivapaa

Vesi, tuuli- ja ydinvoimalla tuotettua täysin CO2-vapaata sähköä. 

savings-USP-720x250.png

Aina sama kuukausihinta

Sama edullinen ja tasainen kuukausihinta ilman yllätyksiä. 

kerrostalot-USP-720x250.png

Aina helppo & huoleton

Sopimus on voimassa toistaiseksi, 14 päivän irtisanomisajalla.

ilmastovakio-illustration-700px.png

Täydellinen sopimus vähän sähköä kuluttaville

Ilmasto Vakio -sopimuksen laskutus perustuu kiinteähintaiseen kuukausimaksuun 15€/kk (alv. 24%), joka pysyy samana sähkönkulutuksen määrästä riippumatta. Verkkoyhtiösi laskuttaa sähkönsiirrosta erikseen. Huomioithan, että sopimuksen vuosittainen kulutusraja on 2 500 kWh, joten sopimus soveltuu etenkin kerrostaloasuntoihin. Mikäli kotonasi kuluu enemmän sähköä, suosittelemme tutustumaan muihin sähkösopimuksiimme.

Tee arvio sähkönkulutuksestasi

Alla olevalla laskurilla voit arvioida onko sähkönkulutuksesi alle 2500 kWh vuodessa. Sähkönkulutus on aina yksilöllistä ja tarkan vuosikulutusarviosi löydät sähkölaskustasi. 

Ota yhteyttä asiakapalveluun
  • Sama hinta kuukaudesta toiseen
  • CO2-vapaa ja fossiiliton sähkösopimus
  • Sopimus on voimassa toistaiseksi
  • Sopii vähän sähköä kuluttaville (max. 2500 kWh/v)
Tee sähkösopimus
Kulutatko enemmän sähköä?

Mikäli kotisi vuosikulutusarvio on enemmän kuin 2500 kWh vuodessa, suosittelemme sinulle seuraavia fossiilivapaita sähkösopimuksia.

Ilmasto Mix -sähkösopimuksen sähkö on tuotettu täysin fossiilivapaasti vesi-, tuuli- ja ydinvoimalla. Sähkön hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan.

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Tarjouskampanjan kesto: Hinta: Spot-hinta + Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa oleva Tee sopimus

Sähkön pörssihintaa seuraava sähkösopimus. Tuntisähkö Mixin energia on fossiilittomasti tuotettua, eikä sopimus sido määräajaksi. Hinnan marginaaliin lisätään kulloisenkin käyttötunnin sähkön pörssihinta.

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Tarjouskampanjan kesto: Hinta: Spot-hinta + Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa oleva Tee sopimus


Mitä on fossiilivapaa energia?

Fossiilivapaa energiantuotanto ei sisällä fossiilisia energialähteitä.

Fossiilisilla energian tuotantomuodoilla tarkoitetaan uusiutumattomilla energialähteillä kuten öljyllä, maakaasulla tai kivihiilellä tuotettua energiaa. Nimitys ”fossiilinen” tulee siitä, että ne ovat syntyneet muinaisten eliöiden jäänteistä miljoonien vuosien aikana.  Niihin perustuva energiantuotanto aiheuttaa ilmastolle haitallisia hiilidioksidipäästöjä. 

Koska ilmastonmuutos on yksi aikamme suurimmista haasteista on tärkeää, että ihmiskunta pystyy siirtymään vähäpäästöisiin energiamuotoihin. Me Vattenfallilla olemme päättäneet mahdollistaa fossiilivapaan elämän yhden sukupolven aikana.

Tuulivoima

Tuulivoima on Euroopan nopeimmin kasvava energiantuotantomuoto ja sillä on merkittävä rooli maailmanlaajuisten ilmastotavoitteiden saavuttamisessa.

Tutustu tuulivoimaan

Vesivoima

Vesivoima on uusiutuva energialähde, joka on taloudellisesti houkuttelevaa ja toimitusvarmaa sekä aiheuttaa ainoastaan vähäisiä CO2-päästöjä.

Tutustu vesivoimaan

Ydinvoima

Ydinvoima on toimintavarmaa ja sen aiheuttamat C02-päästöt ovat matalia. EU:n päästöttömästä sähköntuotannosta noin 50 % tuotetaan ydinvoimalla.

Tutustu ydinvoimaan

Aurinkovoima

Aurinkovoima on uusiutuva energianlähde jota riittää noin  6,5 miljardiksi vuodeksi. Se on myös yksi nopeimmin kehittyvistä energiantuotantomuodoista. 

Tutustu aurinkovoimaan

Kysy chatissa