Ilmastoystävällisen sähkösopimuksen valinta on yksi tärkeimmistä teoista -kisa-arvonnan säännöt

Kilpailun ja järjestäjän tiedot

Vattenfall Oy järjestää energia-teeman mukaisen asiakaskyselyarvontakisan (”Ilmastoystävällisen sähkösopimuksen valinta on yksi tärkeimmistä teoista -kisa”, myöhemmin säännöissä “Kisa-arvonta”) 6.6.-15.9.2018 välisenä aikana.

Kisa-arvonnan pääpalkinto arvontaan äänestysajan päättyessä jokaisen vattenfall.fi/vapaalla-sivulla lomakkeen 6.6.-15.9.2018 välisenä aikana täyttäneiden ja sen lähettäneiden osallistujien kesken.

Kisa-arvonnan pääpalkintona on 2 kpl Muurikka PRO 110 w -sähkösavustimia (arvo 199 €). Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tavaraan.

Voittajien arvonnat suoritetaan arvonnan järjestäjän tiloissa arvonnan järjestäjän toimesta kuukauden kuluessa Kisa-arvonnan päättymisestä. Arvonnan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja palkinnot toimitetaan voittajille arvontojen jälkeen. Voittajien nimet voidaan julkaista arvonnan järjestäjän Facebook-, Twitter-, Instagram -sivuilla, kotisivuilla, uutiskirjeessä tai laskunliitteessä. Kaikille osallistuneille voidaan lähettää tekstiviestillä tai sähköpostilla tieto arvonnan tuloksista.

Kilpailun järjestäjänä toimii Vattenfall Oy, Televisiokatu 4 A, 00240 Helsinki (“arvonnan järjestäjä”).

Ketkä voivat osallistua?

Kisa-arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä kisa-arvonnan järjestelyjen kanssa.

Miten kilpailuun osallistuminen tapahtuu?

Kisa-arvonnan pääpalkinto arvontaan äänestysajan päättyessä jokaisen vattenfall.fi/vapaalla-sivulla lomakkeen 6.6.-15.9.2018 välisenä aikana täyttäneiden ja sen lähettäneiden osallistujien kesken.

Kisa-arvontaan osallistumisen edellytykset:

  • Osallistujat vastaavat siitä, että heillä on kaikki tekijän- ja muut oikeudet lähettämiinsä materiaaleihin ja ettei kilpailuun lähetetyt kuvat loukkaa kenenkään kolmannen osapuolen oikeuksia.
  • Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden poistaa kilpailun teeman vastaisen, loukkaavan tai muuten sopimattoman aineiston. Mainosmateriaaleilla ei voi osallistua kisaan.
  • Arvonnan järjestäjä voi halutessaan käyttää osallistujien lähettämiä materiaaleja markkinointitarkoituksiin ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta.
  • Arvonnan järjestäjä ei ota vastuuta kampanjasivun toimivuudesta tai osallistumisista, jotka keskeytyvät tai katoavat teknisten ongelmien vuoksi.
  • Palkintojen voittajat vapauttavat arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkintojen vastaanottamiseen tai käyttöön tai niissä ilmeneviin vikoihin. Arvonnan järjestäjän kokonaisvastuu kutakin osanottajaa kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen kokonaisarvoa. Mainitut vastuunrajoitukset eivät kuitenkaan rajoita kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.
  • Annettuja tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti, jos tiedon antaja on antanut siihen suostumuksensa. Osallistujalla on oikeus myös erikseen jälkikäteen kieltää omien tietojensa käyttö suoramarkkinointiin.
  • Osallistuja antaa henkilötietonsa ainoastaan arvonnan järjestäjän käyttöön Kisa-arvonnan toteuttamista varten, lukuun ottamatta Facebookin käyttöehdoista ja tietojenkäsittelystä mahdollisesti johtuvia Facebookin käyttöoikeuksia.
  • Osallistuja hyväksyy, että Arvonnan järjestäjä ei millään tavalla kontrolloi Facebookia ja näin ollen se ei ota mitään vastuuta Facebookin toiminnasta tai tietojenkäsittelystä.
  • Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnoista mahdollisesti maksettavan arpajaisveron.

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä ja arvonnan järjestäjän päätöksiä. Arvonnan järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Takaisin arvontasivulle

Kysy chatissa