Vuoden energisimmät tuparit -kilpailun säännöt

Vuoden energisimmät tuparit -kilpailun säännöt 

 1. Kilpailun järjestäjänä toimii Vattenfall Oy, Televisiokatu 4 A, 00240 Helsinki (myöhemmin tässä tekstissä “kilpailun järjestäjä”). 
 2. Kilpailuun osallistuvat kaikki 7.6.–31.8.2019 Vuoden energisimmät tuparit -kilpailussa (https://www.vattenfall.fi/kampanjat/tupaantuliaiset/) lomakkeella suosikkiartistiaan esittäneet ja valintaansa perustelleet Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt, yksi osallistumiskerta per henkilö. Osallistumisoikeutta ei ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuajan ulkopuolella tehtyjä artistiehdotuksia ja perusteluja ei hyväksytä kilpailuun. Kilpailun järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä, jotka estävät arvontaan osallistumisen. 
 3. Kilpailussa Vattenfallin raati arvioi parhaan perustelun ja keikka tullaan järjestämään artistin tai artistia välittävän keikkamyyjän tai levy-yhtiön kanssa voittajan kotona tai valitsemassa paikassa päivällä tai alkuillasta. Keikkapalkkion enimmäismäärä on 5000 € (euroa). Keikan aikataulu sovitaan myöhemmin voittajan ja artistin kanssa. Vattenfallilla on oikeus tuottaa ja julkaista materiaaleja, kuten kuvia ja videoita tupareista omiin kanaviin. 
 4. Kilpailun voittajan valinta suoritetaan kilpailun järjestäjän tiloissa kilpailun järjestäjän toimesta neljän viikon kuluessa kilpailuajan päättymisestä. 
 5. Kilpailun voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja palkinnon toimittaminen sovitaan erikseen voittajan kanssa. 
 6. Osallistuneet kilpailevat 1 (yksi) tuparikeikasta, arvo 5000 € (euroa). Palkinnon kokonaisarvo on 5000 € (euroa). Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai tavaraksi eikä luovuttaa toiselle. 
 7. Kilpailun järjestäjä ei ota vastuuta kampanjasivun toimivuudesta tai osallistumisista, jotka keskeytyvät tai katoavat teknisten ongelmien vuoksi. 
 8. Osallistujien antamia tietoja voidaan käyttää Vattenfallin suoramarkkinointitarkoituksiin soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti, jos tiedon antaja on antanut siihen suostumuksensa. Osallistujat antavat suostumuksensa antamiensa tietojen käyttöön osallistuessaan kampanjaan. Osallistujalla on oikeus myös erikseen jälkikäteen kieltää omien tietojensa käyttö suoramarkkinointiin esimerkiksi sähköpostiviestillä. Lisäksi osallistujalla on oikeus kokonaan peruuttaa osallistumisensa kilpailuun. Kampanjaan osallistuja antaa suostumuksensa nimensä mahdolliseen julkaisemiseen ilman erillistä korvausta Vattenfallin sähköisissä medioissa. 
 9. Kilpailun järjestäjä sitoutuu tietosuojaselosteen mukaiseen henkilötietojen käsittelyyn, https://www.vattenfall.fi/kayttoehdot-ja-tietosuojaseloste/tietosuojaseloste/. 
 10. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkintojen vastaanottamiseen tai käyttöön tai niissä ilmeneviin vikoihin. Kilpailun järjestäjän kokonaisvastuu kutakin osanottajaa kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen kokonaisarvoa. Mainitut vastuunrajoitukset eivät kuitenkaan rajoita kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. 
 11. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailusääntöjä ja kilpailun järjestäjän päätöksiä. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä omilla internet-sivuillaan. 
Kysy chatissa