Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

Vattenfallin Tuntisähkö Mix, EKO tuntisähkö, Ilmasto Vakio ja Kesto -sähkösopimus ovat toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia ilman pitkää määräaikaista sitoutumista. Voit irtisanoa tai vaihtaa sopimuksen helposti uuteen silloin kun haluat.
Aktiiviselle hintaseuraajalle

Pörssisähkösopimuksella eli spot-sopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja vaikuttaa sähkölaskusi loppusummaan. Pörssisähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Hinnoittelu noudattaa sähköpörssi Nord Poolin tunneittain päivittyviä spot-hintoja. 

Tuntisähkö Mix on toimitusvelvollisuustuotteemme Elenia Oy:n jakeluverkon alueella asuville asiakkaillemme.

Tuntisähkö Mix– eli pörssisähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Pörssisähkösopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja pienentää sähkölaskuasi. Sopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti.

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän Spot CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Tarjouskampanjan kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Tee sähkösopimus

EKO Tuntisähkö on 100-prosenttisesti uusiutuvaa, tuulivoimalla tuotettua pörssisähköä. Jokaisesta kulutetusta kilowattitunnista menee maksu Suomen Luonnonsuojeluliiton EKOenergialle, joka ohjaa sen ympäristötyötä tekeville järjestöille. 

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän EKO CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Tarjouskampanjan kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Tee sähkösopimus
Valitse toistaiseksi voimassaoleva sähkösopimus

Jos et halua sitoutua määräajaksi, valitse kestosopimus. Toistaiseksi voimassaolevalla sopimuksella ei ole päättymispäivämäärää, sähkön hinta seuraa sähkön markkinahintaa ja sopimuksen voi vaihtaa toiseen milloin vain. Toistaiseksi voimassaolevat sopimuksemme ovat 100% fossiilivapaita.

Hinta 1.7.2023 alkaen 17,90 snt/kWh, perusmaksu 4,50 €/kk

Kestosopimus on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus ja helppo valinta kaikenkokoisiin koteihin. Sopimuksen hinta määräytyy sähkömarkkinoiden mukaan. Sähkön hinta voi muuttua kuukauden varoitusajalla, sillä se mukailee sähkön markkinahintaa. Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän Helppo valinta CO2-säästö on n. CO2-säästö perustuu asiakkaidemme kulutuskeskiarvoon. Perusmaksu: Tarjouskampanjan kesto: Hinta: Spot-hinta + Sähkön alkuperä: 100 % uusiutuvaa energiaa Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Tee sähkösopimus
Kuukausihintainen sähkösopimus

Ilmasto Vakio on kiinteähintainen sähkösopimus. Se on helppo ja huoleton valinta. Siksi se on yksi suosituimmista tuotteistamme. Ilmasto Vakio sopii koteihin, joissa sähköä kuluu vuodessa maksimissaan 2500 kWh.

Toistaiseksi voimassaoleva Ilmasto Vakio on helppo ja huoleton vaihtoehto kerrostaloasuntoihin, joiden vuosikulutus on alle 2 500 kWh. Sopimuksessa on kiinteä kuukausimaksu. Mikäli kuukauden kulutus ylittää 208 kwh/kk, laskutetaan ylimenevän energiakulutuksen osalta Vattenfallin hinnaston mukainen hinta (snt/kWh) kiinteän kuukausihinnan lisäksi. Ilmasto Vakio -sähkösopimuksen sähkö on tuotettu täysin fossiilivapaasti vesi-, tuuli- ja ydinvoimalla.

Tutustu tarkemmin

Näytä lisää Vähemmän Kiinteä kk-hinta CO2-säästösi on n. CO2-säästösi perustuu asuntosi sähkönkulutusarvioon. Kuukausimaksu: Alennettu hinta voimassa: Hinta, jos kulutus ylittää 208 kWh/kk: Spot-hinta + Sopimuksen kesto: Määräaikainen Toistaiseksi voimassa Tee sopimus

VF_help_rgb.svg

Usein kysyttyä toistaiseksi voimassa olevaan sähkösopimukseen liittyen
Kannattaako valita toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus?

Sähkösopimus ei sido sinua määräaikaan, sillä sopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Voit vaihtaa sopimusta milloin vain.

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus ja muutto

Muuttaessa voit ottaa nykyisen sähkösopimuksen mukaan helposti uuteen kotiin. Voit myös vaihtaa sähkösopimustasi sinulle sopivammaksi, jos asuntosi koko tai sähkönkulutus muuttuu.

Mitä tarkoittaa toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus?

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus tarkoittaa sitä, että voit lopettaa sopimuksen milloin vain kahden viikon irtisanomisajalla. Voit myös vaihtaa sopimuksen toiseen milloin vain. Muuton yhteydessä voit siirtää nykyisen sopimuksen uuteen osoitteeseen tai tehdä kokonaan uuden.