Time in controller:29.7.2021 9.35.28

Tarjous on voimassa vain netissä

  • Energia 5,95 snt/kWh
  • Perusmaksu 0,00 €/kk
  • Sopimuksen kesto 24 kk

Sähkönmyyjän vaihtaminen on helppoa

Ilmoitamme uudesta sopimuksesta puolestasi sekä nykyiselle sähkönmyyjällesi että verkkoyhtiöllesi. Vaihtaminen onnistuu aina jos sinulla ei ole määräaikaan sidottua sopimusta. Sopimus alkaa aikaisintaan 15 päivän päästä tilauksesta, muuttotilanteessa 5 päivän.

100 % fossiilivapaa Ilmasto Mix

Tarjouksen Ilmasto Mix -sähkösopimus on tuotettu 100 % fossiilivapaasti, eli sähkön tuotannossa ei ole käytetty lainkaan fossiilisia polttoaineita. Sähkö on tuotettu vesi-, ydin- ja tuulivoimalla. Siten käyttämästäsi sähköstä ei synny hiilidioksidipäästöjä.

Miksi vaihtaa Vattenfalliin?

Saat luotettavan sähkönmyyjän, jonka sopimukset eivät tuota yllätyksiä. Olemme helposti tavoitettavissa - vain puhelun tai viestin päässä sinusta monessa eri kanavassa. Vattenfallin asiakkaana saat myös käyttöösi kuukausittain vaihtuvat asiakasetumme.

Me Vattenfallilla olemme päättäneet mahdollistaa fossiilivapaan elämän yhden sukupolven aikana. Onnistuaksemme meidän täytyy yhtenä Euroopan suurimmista energiayhtiöistä alkaa toimia itse täysin fossiilivapaasti.

Sähkön hinta on noussut voimakkaasti

Sähkön tukkuhinta nousi vuonna 2018 keskimäärin 41 prosenttia. Hintaa nosti kylmä talvi sekä poikkeuksellisen lämmin ja kuiva kesä, jonka vuoksi vesivoimaa oli tarjolla niukasti. Sähkön tuottamiseen jouduttiin käyttämään kalliimpia polttoaineita. 

Jos haluaa tietää varmasti, mitä maksaa sähköstään tulevina kuukausina, kannattaa tehdä määräaikainen sopimus. Käyttämällä sähköä, jota ei ole tuotettu fossiilisilla polttoaineilla, antaa oman panoksensa hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen.

  • Energia 5,95 snt/kWh
  • Perusmaksu 0,00 €/kk
  • Sopimuksen kesto 24 kk
Tee sähkösopimus
Kysy chatissa