Time in controller:3.8.2021 14.51.35

Missä on aurinkoisinta tänä kesänä?

Suomessa on yhteensä 311 kuntaa. Kerro niistä mielestäsi Suomen aurinkoisin kunta tänä kesänä. Ennustajien kesken arvotaan 200 €:n aurinkolasilahjakortti Instrumentariumiin.

Viime vuosina Suomessa aurinkoisinta on ollut mm. Vaasassa, Oulussa ja Turun saaristossa. Tiesithän, että aurinkosähköä voit hankkia myös ilman omia paneeleita. Vattenfallin aurinkosoppari on ilmastoystävällinen valinta ja siksi se lämmittää myös mieltä. Tutustu arvonnan sääntöihin tästä.

Vattenfallin aurinkosähkö

aurinkosivu-epi-1.jpg

Aurinkosähköä verkosta

Aurinkosähkö on aurinkovoimalla tuotettua energiaa, jota sähkömyyjä myy asiakkailleen. Aurinkovoima on yksi valittavissasi oleva energian tuotantomuoto, kuten tuuli- ja vesisähkökin. Vattenfallilla tämän sopimuksen nimi on Täysaurinko. Kun valitset kiinteähintaisen Täysaurinko-sähkösopimuksen, saat 100-prosenttista ympäristöystävällistä aurinkovoimalla tuotettua sähköä sähköverkosta kotiisi vakaaseen hintaan meiltä ilman ylimääräisiä lisäkuluja.

aurinkokuva-epiin-2.jpg

Alkuperätodistettua aurinkosähköä

Täysaurinko toimii siten, että hankimme vuosittain saman verran auringolla tuotettua sähköä kuin mitä käytät vuoden aikana. Viranomaiset valvovat aurinkosähkön alkuperätakuita. Kaikki ostamamme aurinkovoima on alkuperätodennettu, joka tarkoittaa sitä, että voimme osoittaa missä ja miten se on tuotettu. Aurinkosähkön alkuperämaat ovat Ruotsi, Italia ja Belgia.

 

 

Aurinkosähköä joka kotiin

  • 100 % alkuperätodistettua aurinkosähköä
  • Hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan
  • Muuttoturva, voit ottaa sopimuksen mukaan muuttaessasi uuteen kotiisi
  • Osallistut Instrumentariumin 200€:n lahjakortin arvontaan, lue säännöt tästä

Tutustu lisää

Kysy chatissa